Šćepović vuče Olimpijakos! (VIDEO)

Nekadašnji napadač Partizana bio jedini strelac za svoj tim u pobedi nad Asterasom, a ovo mu je bio treći pogodak u grčkom kupu na tri utakmice

  • 1

Napadač Olimpijakosa, Marko Šćepović bio je jedini strelac u pobedi svog tima u revanš meču treće rund kupa Grčke, protiv Asterasa iz Tripolija. "Pirejci" su i pre ovog meča obezbedili prolaz u četvrtfinale, jer su u prvoj utakmici trijumfovali sa 4:0.

Šćepović je  ušao u igru umesto Mitroglua, što se treneru atinske ekipe na kraju isplatilo pošto je mladi centarfor u 79. minutu, posle dodavanja Ibagaze predriblao jednog protivničkog fudbalera i šutnuo, a lopta je prošla golmanu kroz noge. Ovo je bio njegov treći gol u kupu na tri utakmice.

S obzirom na to da se bila pojavila mogućnost da ga Olimpijakos pošalje na pozajmicu tokom prolećnog dela sezone, moglo bi da se desi da mu je dobar učinak u najmasovnijem takmičenju u Grčkoj, sačuvao status napadača atinskih crveno belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. januar 2014 | 15:56

    Napadačima neko mora da daje loptu...ovde se ocekuje ocaj vezni red I inda napadač kriv za sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA