Kalinić i Birčević se izvinili zbog svađe na tajm-autu!

- Želim samo da uputim javno izvinjenje saigračima, pre svega Stefanu Birčeviću, kao i stručnom štabu, ali i gledaocima koji su nažalost sve to gledali - napisao je između ostalog košarkaš Radničkog Kalinić

  • 0

Košarkaš kragujevačkog Radničkog Nikola Kalinić je posredstvom svog Fejsbuk profila iskoristio priliku da se javno izvini za incident tokom tajm-auta na utakmici Evrokupa protiv Strazbura.

- Želim samo da uputim javno izvinjenje saigračima, pre svega Stefanu Birčeviću, kao i stručnom štabu, ali i gledaocima koji su nažalost sve to gledali. Ovo ponašanje ne priliči sportistima i profesionalcima, ali svi znamo da se u žaru borbe i u trenutku takve stvari dese i teško ih je sprečiti, svejedno, to nije opravdanje, i još jednom se izvinjavam... - napisao je Kalinić na svom Fejsbuk profilu.

- Adrenalim je učinio svoje, izgubio sam kontrolu i poneo se neprimereno i za kapitena, i uopšte za košarkaša koji predstavlja Kragujevac, ali i Srbiju. Žao mi je, "izgoreo" sam u prevelikoj želji za pobedom. Izvinjavam se saigraču koji je "ginuo" večeras Nikoli Kaliniću, potpuno ga razumem jer je jednako srčan - izjavio je Birčević i dodao:

- Upućujem posebno izvinjenje gledaocima koji su nas pratili, Kragujevčanima i svima ostalima koji su bili uz nas. Šta je bilo ne možemo da ispravimo, ali možemo da damo sve od sebe da se bodovima iz Ljubljane bar malo iskupimo.

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca poraženi su od Strazbura 80:76 u meču 3. kola Last 32 faze.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA