Brkić objasnio pantersku reakciju: Da se nisam bacio na Balotelija, primio bih gol! (FOTO)

Reprezentativni golman Željko Brkić priča za Telegraf o sjajnoj reakciji u duelu sa Balotelijem, eliminaciji Milana i očekivanjima u polufinalu

  • 0

Jedan od junaka pobede Udinezea nad velikim Milanom u četvrtfinalu Kupa Italije sigurno je naš reprezentativni golman Željko Brkić. Između ostalog, zahvaljujući njegovim pravovremenim intervencijama, gosti su slavili na "San Siru" rezultatom 2:1.

Dan posle velike pobede, raspoložen i uz osmeh, za Telegraf priča kako se oseća posle velike pobede.

-  Umoran sam, ali srećan jer ću drugi put u karijeri igrati polufinale italijanskog Kupa - kaže visoki Novosađanin i otkriva tajnu pobede

- Bili smo kompaktni, disciplinovani u igri i ispravili neke greške koje smo do sada pravili. Mislim da ćemo posle ove pobede još bolje igrati i u prventvu. Ovo bi mogla da bude neka prekretnica - nada se Željko Brkić.

- U Italiji se dosta govori o velikim ambicijama Milana od kada je na klupu seo Klarens Sedorf, međutim, mi nismo dozvolili da nas to poremeti, kao ni rano primljen gol. Do sada smo u Kupu pobedili i Inter, a videćemo da li ćemo biti bolji i od Sijene ili Fiorentine - skromno priča Željko.

Jedan od upečatljivijih momenata na meču bio je njegov duel sa Mariom Balotelijem i fenomenalno uletanje u italijanskog reprezentativca.

- Bila je to jedna nezgodna situacija i gužva ispred našeg gola. Nisam mnogo razmišljao, istrčao sam na loptu, došao u dirktan kontakt sa Balotelijem i izašao kao pobednik. Da nisam tako reagovao, sigurno bi nam Baloteli dao gol - iskreno priča golman Udinezea.

(M. Pavlović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA