Zvezda demolirala Slovence 7:0! (FOTO)

Sjajna partija izabranika Slaviše Stojanovića na premijeri u Sloveniji koja je poboljšala bled utisak sa utakmice protiv Sloge. Sedam igrača se upisalo u strelce protiv domaćeg drugoligaša

  • 8

Crvena zvezda je zabeležila ubedljivu pobedu 7:0 na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji protiv slovenačkog drugoligaša Ankarana, a sve golove su postigli različiti fudbaleri. Dobru igru u premijernom meču na pripremama i trijumf pokvario je crveni karton Filipa Kasalice u 59. minutu.

Trener crveno-belih Slaviša Stojanović izveo je na teren jako mladu prvu postavu, jedino je Martinović bio od starijih igrača u startnih jedanaest. Mlada Zvezdina ekipa je tokom čitavog prvog poluvremena dominirala na terenu i stvarala šanse, ali je samo Milunović uspeo da u 18. minut zatrese mrežu protivnika.

 

U drugo poluvreme ušla je ista postava koja je i započela meč, a već nakon tri minuta igre Stefan Mihajlović je povisio na 2:0. Nakon toga, strateg tima sa Marakane je promenio gotovo kompletnu postavu, a zamene su nastavile da igraju u istom ritmu kao i starteri, samo što su bili još efikasniji.

Filip Kasalica je u 59. minutu dobio crveni karton zbog prigovora, a to kao da je bio znak ostalim fudbalerima beogradske ekipe da krenu još žešće i agilnije. Tako je Pečnik već posle 120 sekundi postigao gol za 3:0, a pet minuta kasnije se i Ninković upisao u strelce.

U 78. minutu Petković je pogodio za 5:0, da bi nešto kasnije i Abiola Dauda upisao svoje ime na semaforu novim golom za crveno-bele. Na kraju je i kapiten Nenad Milijaš glavom postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda: Vesić, Petković, Lazić, Martinović, Nenadić, Jokić, Kovačević, Savićević, Milunović, Lazović, Mihajlović.

U drugom poluvremenu su igrali još: Rajković, Mijailović, Krneta, Lazić, Petković, Gogić, Milijaš, Ninković, Pečnik, Kasalica, Dauda.

Crvena Zvezda će sledeću utakmicu igrati protiv Osijeka u ponedeljak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. januar 2014 | 16:20

    Svaka cast !! Sada komotno VIDITE GDE VAM je MESTO=u slovenackoj DRUGOJ LIGI !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! Ipak je SLOGA iz PETROVCA na MLAVI PREJAKA !!!

  • Nikola

    23. januar 2014 | 16:20

    hahahhahahhahh pa to je drugoligaš i vi to stavite ahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!

  • grobar do koske

    23. januar 2014 | 17:46

    Grobar do koske nije video tribinu i stadion u zivotu.ovde glumi kao nekog ultra.a garantujem da mu je komp sve sto ima.pa on nema ribi da plati pice u gradu.vidi se po njegovom pisanu da je tezak debilcic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA