Hoće li navijači Osijeka zabraniti meč sa Zvezdom!?

Zbog negativnih reakcija navijača hrvatske ekipe špekuliše se da će biti otkazana pripremna utakmica između dva tima, koja je trebalo da se odigra u Sloveniji

  • 11

Crvena zvezda i Osijek trebalo bi da u ponedeljak odigraju kontrolnu utakmicu u okviru priprema u Sloveniji, međutim, od tog meča možda neće biti ništa. Naime, prema nekim informacijama, protiv ovog duela su se pobunili navijači hrvatske ekipe.

Pripremni meč koji je trebalo da se odigra bio bi prvi između dva tima nakon 23 godine. Simpatizeri hrvatskog prvoligaša ne gledaju baš blagonaklono na mogućnost duela između njihove ekipe i crveno belih.

Sve bi trebalo da bude jasnije za nekoliko dana.

Inače, posle raspada Jugoslavije Osiječani su samo jednom igrali protiv nekog srpskog kluba i to kada su gostovali Vojvodini 2012. godine u prijateljskoj utakmici, ali tada nisu vodili svoje navijače.

Upravo posle tog meča, navijači Osijeka su postavili ovaj transparent na stadionu svog tima na kome su napisali da su uprava i igrači izdali klub i navijače. To dovoljno govori o tome šta misle o igranju sa srpskim ekipama.

Kako je objavio sajt sib.hr, prema nezvaničnim informacijama koje su dobili iz osiječkog tima, utakmica će biti otkazana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    23. januar 2014 | 20:38

    Ти не знаде мрети крај сломљеног мача, На пољима родним, бранећи их часно Китио си цвећем сваког освајача, Певајућ’ му химне, бестидно и гласно. Слободу си вечно, закржљала раcо, Чек’о да донесу туђи бајонети, По горама својим туђа стада пас’о, Јер достојно не знаш за Слободу мрети. Покажи ми редом Витезе твог рода, Што балчаком с руку сломише ти ланце, Где је Карађорђе твојега народа, Покажи ми твоје термопилске кланце.

  • Znackatraz

    23. januar 2014 | 20:35

    Koji su to navijaci i koji klub???nikad cuo...

  • RS

    23. januar 2014 | 20:46

    Opet kažem da su kompleksaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA