TERZIĆ OKRENUO PLOČU: Superliga je regularna!

Novoizabrani predsednik Zajednice klubova Superlige objasnio je zašto je došlo do poboljšanja odnosa između njega i Tomislava Karadžića, iako su tokom prošlog leta ratovali saopštenjima

  • 12

Zvezdan Terzić, koji je u četvrtak izabran za predsednika Zajednice superligaša, smatra da je najjače fudbalsko takmičenje u Srbiji regularno i da nema mesta insinuacijama da se utakmice nameštaju, iako je pre samo nekoliko meseci tvrdio da se u srpskom fudbalu događaju krađe i nameštanja.

- Srpska liga je regularna. Uvek će biti onih koji će govoriti da je ili regularna ili nije. Naravno da ima propusta i da neki meč izmakne kontroli, ali kod nas se odigra 300 utakmica na godišnjem nivou, pa se takva stvar svuda u svetu svodi pod statističku grešku. Udruženje kladioničara Evrope je ocenilo da je dobitak u našoj ligi najneizvesniji, što je pokazatelj da kod nas nema nameštenih mečeva - izjavio je Terzić za "Žurnal".

Mnoge je iznenadilo naglo poboljšanje odnosa između prvog čoveka OFK Beograda i predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića, a Terzić kaže da on nema ništa protiv Karadžića, već da je u tom trenutku morao da ga kritikuje, kao što će činiti i ubuduće ukoliko bude bilo problema u srpskom fudbalu kao što ih je bilo poslednjih par godina.

- Mislim da Srbiji nedostaje kritička misao, naročito u fudbalu. Zbog plasmana na Svetsko prvenstvo 2010. godine i izgradnje kuće fudbala, mislim da se Tole Karadžić bio opustio i neke stvari su ostale nedovršene zbog čega je srpski fudbal sa velikim problemima ušao u 2014. godinu. Ja ću uvek kritikovati rad Fudbalskog saveza i Tomislava Karadžića, ali neću ni sebe poštedeti kritika - rekao je novoizabrani predsednik Zajednice superlige Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. januar 2014 | 11:25

    SVE je DIREKTIVA,pa ni DULE nije slucajno bio trener BAS CSK-a,kao i sada sto vucko nesme da raspise izbore dok RUS ne namigne,a zna se iza stoje , svi galame dok se ne upozore,tako terza,vucko,covke...PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!!

  • LeBron Ziggs

    24. januar 2014 | 11:16

    Superliga je toliko regularna koliko si ti posten ...

  • Stankela

    24. januar 2014 | 10:59

    Aaaa,TOLE LOPOVE, aaaa, pošteni Zvezdane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA