Zvezdu brine bek Solnoka Vili Voren!

Posle pobede nad Panioniosom izabranici Dejana Radonjića spremaju se za susret sa mađarskim klubom u ABA ligi, u kome će pokušati da ostvare novi trijumf

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde ovog vikenda gostuju ekipi Solnoka u okviru 18. kola ABA lige. Mađarski klub je svih pet pobeda ove sezone u regionalnom takmičenju ostvario u regionalnom takmičenju, što poziva na dodatni oprez kod crveno-belih.

Jaka Blažič, bek tima sa Malog Kalemegdana, kazao je da tim u dobroj atmosferi zbog pobede u Evrokupu dočekuje meč protiv mađarske ekipe, ali pozvao je na oprez jer Solnok nije naivna ekipa, kao što to pokazuje pozicija na tabeli Jadranske lige.

- Odlična je atmosfera u ekipi. Posle pobede nad Panioniosom, očekujem da nastavimo u istom ritmu i pobedimo Solnok. Ipak, moramo da budemo oprezni, jer bez obzira na njihovu poziciju na tabeli to je veoma dobar tim. Imaju dosta iskustva i veliku podršku publike - rekao je Blažič koji zna koje su prednosti Mađara, ali i kako da se neutrališu.

- Njihova spoljna linija je dobra i predvodi je Voren, a naš prvenstveni zadatak biće da njega zaustavimo. Mogu da budu nezgodni ako im se dozvole otvoreni šutevi spolja, a pod košem se oslanjaju na iskusnog Badera. Mi moramo da budemo čvrsti u odbrani i da postižemo poene iz kontri. U napadu moramo smireno i strpljivo da tražimo rešenja i ako to uspemo očekujem daćemo pobediti - otkrio je svoj recept za trijumf slovenački košarkaš u redovima crveno-belih.

Utakmica između Solnoka i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. januar 2014 | 11:48

    Ja ovog JAKU nista ne razumem,pa sto LEPO NE KAZE NA SRPSKOM DA GA CEO SVET RAZUME,a ne tu na vasem SLOVENACKOM...ccc...E,moji....PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • vwb

    24. januar 2014 | 12:12

    Da je ‘‘brat ‘‘hrvat,odlicno bi ga razumeo,a juce se hvalis sa Vilfanom...

  • @kompleks do koske

    24. januar 2014 | 14:58

    Čime li se ti baviš u životu kad po ceo dan saljes komentare mržnje?! Baš bih volela da znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA