Koliko je lud NBA igrač kad ima ovakvog kućnog ljubimca!? (VIDEO)

Deni Grin iz San Antonija odlučio se za neuobičajenog kućnog ljubimca, a pored toga otkrivamo vam još neke zanimljivosti iz života ovog beka teksaške ekipe

  • 3

Uobičajeno je da za kućnog ljubimca imate psa, mačku, papagaja ribicu ili neku sličnu životinju.

Ali, ako ste često odsutni, kao NBA zvezda San Antonija Deni Grin, onda vas po povratu sa puta kod kuće čeka - zmija.

Upravo zbog čestih putovanja Grin se odlučio za reptila Džejn, koju ima već šest godina.

- Ovakve životinje su zahvalne, jer ne morate da provodite mnogo vremena sa njima, nisu zahtevne, a opet je prijatno kad god možemo da izađemo napolje u šetnju. Kada sam je dobio, bila je veličine crva, a sada je ogromna - predstavlja Grin svoju zmiju.

Ovaj zaljubljenik u reptile izabran je na NBA draftu 2009.  kao 46. pik u drugoj rundi od strane Klivlnda. U sezoni 2011/2012  zaigrao je za San Antonio, a jedini je u redovima Sparsa nastupio na svih 66 utakmica, od kojih je na 38 bio starter.

Do sada je ove sezone odigrao 37 od 42 utakmice, provodeći na terenu u proseku 22 minuta, sa prosečnim učinkom od  7, 6 poena po utakmici. Po procentu uspešnosti sa linije za slobodna bacanja spada među bolje u timu Sparsa sa preko 83 odsto.

Iako je solidno započeo ovu sezonu, od 14. januara mora da poauzira četiri nedelje kako bi se oporavio od povrede prsta na levoj ruci koju je zadobio na meču sa Minesotom.

Ono što je zanimljivo za Danijela Ričarda Grina (kako glasi njegovo puno ime) je da se bavio američkim fudbalom pre nego što se definitivno odlučio za košarku, a u srodstvu je sa Džeraldom Grinom, pobednikom na takmičenju u zakucavanju 2007. godine.

Prema njegovim ranijim izjavama, od prve plate kupio je sebi stan.

Van sezone voli da putuje, gleda filmove i sluša Džej Zija.

Jednim od najboljih trenera smatra Grega Popoviča.

U lošem sećanju će mu ostati serija NBA finala 2013. kada su Sparsi izgubili od Majamija.

Idol iz detinjstva mu je Majkl Džordan, za Brajanta misli da je bolji šuter, dok je Lebron za njega bolji "ol-raund" igrač.

Grinov savet za uspeh u bilo kom poslu je da budete posvećeni i da ponavljate jer je bitno da se stekne rutina, baš kao u košarci.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA