Gvardiola izbacio Mandžukića iz ekipe!

Hrvatski fudbaler nije bio u ekipi na utakmici protiv Mehengladbaha iz disciplinskih razloga

  • 12

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nije bio u ekipi Bajerna u Mehengladbahu na prvoj utakmici drugog dela sezone Bundeslige, gde je minhenski klub slavio 2:0.

Nemački mediji su prvo tvrdili da je razlog izostanka hrvatskog napadača nedisciplina, što je potom potvrdio i sportski direktor kluba Matijas Samer.

- Riberi, Švajnštajger i Mandžukić nisu krenuli iz različitih razloga. Riberi i Švajnštajger su povređeni, a Mandžukića nije bilo iz disciplinskih razloga. Nije dobro trenirao - rekao je Samer.

Mediji navode da Hrvata očekuje i novčana kazna.

Sve ovo bi moglo da nagovesti da je Mandžukić na izlaznim vratima šampiona Evrope, pogotovo jer će u Minen doći napadač Borusije Dortmund Robert Levandovski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    25. januar 2014 | 10:47

    Nikola ustaso ne pametuj

  • DR.

    25. januar 2014 | 13:45

    Hasane vidim da pomno pratis srpske novine... Srpske sajtove... Generalno desavsnje u Srbiji. Pricas cist srpski jezik sto je za svaku pohvalu, cekas svaku priliku da ostavis neki negativan komentar ovde, a verovatno i jos negde, pa me interesuje cemu tolika mrznja... Jel se to boris sa svojim poreklom,pokusavas da budes veci "nacionalista" od ostalih ili ne znas gde pripadas, mozda si ljut na svoje poreklo,zato sto si polutan( pricas Srpski,nosis Srpsko prezime, zivis u Srbiji,druge si vere)... U cemu je problem... ??? Pre par dana bio je dobar clanak koji govori o ljudima kao sto si t ii slicnima tebi... Koji nose neki bes i mrznju u sebi... Koji koriste internet da izraze svoje negativne frustracije... Da ne duzim pricu... Radi se o ljudima koji imaju neki mentalni poremecaj... Mozda bi trebalo da se malo vise pozabavis sobom i privatnim zivotim umesto sto nosis toliki bes i mrznju. Nadji neku ribu radi nesto pametno. ISKULIRAJ...

  • blok 23

    25. januar 2014 | 11:41

    hasane izuzetno si hrabar!pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA