ZVANIČNO: Mata novi igrač Mančester Junajteda! (FOTO)

Sjajni španski vezista konačno je stigao na "Old Traford". Visina obeštećenja iznosi 37 miliona funti i on je najskuplji igrač u istoriji Mančestera

  • 0

Huan Mata je svoju sreću odlučio da pronađe na "Old Trafordu". Sjajni španski vezista prešao je iz Čelsija u Mančester Junajted, a visina obeštećenja iznosi čak 37 miliona funti.

Tako je Mata postao najskuplji igrač Junajteda u istoriji. Svi u taboru "crvenih đavola" nadaju se da će Mata biti tas na vagi koji će prevagnuti da Mančester uspe da ovu sezonu posle lošeg starta privede kraju na uspešan način. Španac je srdačno dočekan u trening centru Junajteda, a na društvenim mrežama prvi mu je dobrodošlicu poželeo Rio Ferdinand:

- Dobrodošlica mom prijatelju Huanu Mati. Nadam se da ćeš uživati u vremenu koje ćeš provoditi ovde i pomoći da klub nastavi da ide stazama slave - napisao je defanzivac Mančestera.

Prema nekim tvrdnjama i Vejn Runi je produžio ugovor sa "crvenim đavolima" , pa ovaj prelazni rok već sada može da se smatra uspešnim za klub sa "Old Traforda".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA