FA KUP: Aguero i Kolarov heroji Sitija! (VIDEO)

Gubili su "građani" 2:0 već u 30. minutu utakmice, ali su uspeli da izbore pobedu uz sjajnu partiju argentinskog i srpskog reprezentativca. Liverpul sa 2:0 rutinski savladao na gostujućem terenu Burnemaut i plasirao se u šesnaestinu finala FA kupa

  • 0

Mančester Siti je uspeo da preokrene meč protiv Votforda  na kraju trijumfuje 4:2, zahvaljujući golu Aleksandra Kolarova i het-triku Serhija Aguera. Liverpul je, takođe, prošao u šesnaestinu finala FA kupa. "Crveni" su savladali drugoligaša Burnemaut na gostujućem terenu rezultatom 2:0.

Iako je domaća ekipa odigrala sasvim korektnu utakmicu, suv kvalitet gostiju je ipak isplivao na površinu.

Prednost Liverpulu doneo je Viktor Mozes preciznim udarcem sa 18 metara u 26. minutu. Konačan rezultat postavio je Danijel Staridž u 61. minutu. Ovo je deseti pogodak Staridža u FA kupu na 14 odigranih utakmica.

Kakav preokret Mančester Sitija od 0:2 do 3:2 na njihovom "Itihadu". Slaviće narednih dana plavi deo grada tekstila, srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova i trostrukog strelaca Serhija Aguera, koji su  preokrenuli rezultat protiv Votforda.

Gubili su izabranici Manuela Pelegrinija 2:0 nakon prvih pola sata utakmice, ali je onda na scenu stupio prvo argentinski napadač koji je golovima u 60. i 79. minutu doveo do egala utakmicu.

Taman kada su svi pomislili da će "građani" morati da igraju novi meč, pojavio se levi bek reprezentacije Srbije, koji pogodio u 87. minutu za veliko slavlje. Na kraju je Aguero krunisao sjajan dan koji je imao, novim pogotkom za het trik učinak na meču.

Parovi FA KUPA:

Petak:

Arsenal - Koventri 2:0

Notingem - Preston 0.0

Subota:

Burnemaut - Liverpul 0:2

(Mozes 26, Staridž 61)

Ročdejl - Šefild V. 1:2

Bolton - Kardif 0:1

Hadersfild - Čarlton 0:1

Mančester Siti - Votford 4:2

Portvejl -Brajton 1:3

Sautempton - Jeovil 2:0

Birmingem - Svonsi 1:2

Sautend - Hal 0:2

Sanderlend - Kiderminster 1:0

Vigan - Kristal Palas 2:1

Stivenejdž - Everton 0:4

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA