Zvezda izrešetala Vojvodinu u Kupu, Savić nezadovoljan!

Crveno-beli vaterpolisti bez većih problema savladali Novosađane rezultatom 16:6 i plasirali se u finale Kupa Srbije * Uprkos trijumfu trener Savić ljut na svoje izabranike

  • 5

Vaterpolisti Crvene zvezde su prvi finalisti Kupa Srbije! Pobedom protiv Vojvodine rezultatom 16:6 (9:3) crveno-beli su opravdali ulogu favorita i u borbi za trofej će se sastati sa bojim iz duela Radnički - Partizan.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon prvog poluvemena kada je Zvezda, inače branilac trofeja iz prošle sezone, stigla do velikih 9:3, a ta prednost je rasla i u drugom poluvemenu. To je trener Dejan Savić iskoristio i da proveri igrače sa manjom minutažom, pre svega rezervnog golmana Draksimovića koji je pokazao da se na njega ozbiljno može računati.

Da je poslednja deonica bila samo puka formalnost govori i činjenica da je prvi gol viđen tek 50 sekundi pre kraja meča kada je Vukčević realizovao kontru za konačnih 16:6. Za Zvezdu su po tri gola dali Strahinja Rašović i Nikola Rađen. U timu Vojvodine Jovanović je dao dva gola.

- Ovo je bila uvertira za sutrašnje finale koje nas očekuje. Sigurno smo bolji od Vojvodine što smo i pokazali. Ukoliko osvojimo trofej nadomestićemo ono što nismo ušli u LŠ - istakao je vaterpolista Zvezde Nikola Rađen posle meča i pozvao navijače da dođu u što većem broju na finale.

Za razliku od njega, trener crveno-belih Dejan Savić nije bio zadovoljan prikazanom igrom i smatra da, ukolio se nešto ne popravi, Zvezda neće dobro proći u finalu.

Finalni meč na programu je u nedelju od 20.15 minuta, a podsetimo ovaj meč je Dejanu Stanojeviću bio poslednji na klupi Vojvodine s obzirom na to da preuzima selektorsko mesto reprezentacije Rumunije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    25. januar 2014 | 20:45

    OSVOJICEMO SVE.

  • vwb

    25. januar 2014 | 20:41

    U prvoj godini,pada zutih,pa EVROPSKI SAMPIONI,malo li je.DOMINIRAJ...

  • FADILJ VOKRI DO KOSKE

    26. januar 2014 | 04:44

    Dominiraj!!pravi derbi CZ-RKG,mi prosli vosu a KG amatere u stanju gasenja!!salji partizaI tamo de mu je mesto!!!PROPALI STE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA