Radnički zakazao finale sa Zvezdom preko Partizana!

Kragujevčani posle preokreta savladali crno-bele vaterpoliste rezultatom 9:7 i u finalu će se boriti sa šampionom Evrope, Crvenom zvezdom

  • 1

Ništa od večitog derbija u finalu Kupa Srbije! Pobedom protiv Partizana rezultatom 9:7 (7:5) vaterpolisti Radničkog plasirali su se u finale nacionalnog Kupa u kojem će se u nedelju sastati sa ekipom Crvene zvezde, koja je nešto ranije ubedljivo savladala Vojvodinu.

Radnički je po četvrti put ove sezone savladao crno-bele s obzirom na to da su dva puta bili bolji u prvenstvu i jednom u Ligi šampiona. Ključni momenat meča dogodio se krajem druge i početkom treće deonice kada su Kragujevčani serijom 5:0 preokrenuli rezultat i poveli sa 8:5, što je ovako iskusnoj ekipi bilo dovoljno da ostvari trijumf.

Partizan jeste bolje otvorio meč i u drugoj deonici je imao vođstvo od 5:3, ali je onda usledilo ''crnih'' 10 minuta bez postignutog gola, što je mladu ekipu crno-belih odvojilo od finala. Finala koje će Radnički igrati prvi put u istoriji.

- Zasluženo smo trijmfovali protiv Partizana jer smo uspeli da konsolidujemo igrača manje i da iz igre postignemo neke važne golove. Očekuje nas meč sa Zvezdom, a mi smo navikli da igramo na užarenom TAŠ-u - istakao je trener Radničkog Dejan Jovović.

S druge strane trener crno-belih Vladimir Vujasinović nije imao razloga za zadovoljstvo, pogotovo što se njegov tim dugo spremao za ovaj meč.

- Pokazali smo sav talenat koji ovi mladi momci imaju. Nezadovoljni smo rezultatom, ali ne i igrom. Želim radničkom sve najbolje u finalu - istakao je Vujasinović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FADILJ VOKRI DO KOSKE

    26. januar 2014 | 04:41

    Potapaju jugoslovene!salju se tamo de im je mesto!nema vise zutih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA