Runijevoj ženi prete smrću zbog čestitke

Navijači Mančester junajteda pobesneli kada su videli da je Kolin čestitala Liverpulu osvajanje Liga kupa

  • 0

Šta li mi je ovo sve trebalo? Verovatno se sada pita Kolin Runi, supruga engleskog superstara Vejna. Ona je na Tviteru dobila pretnje smrću od nekih navijača Mančester junajteda, jer je nedavno čestitala ljutom rivalu Liverpulu na osvajanju Liga Kupa Engleske.

Kolin je posle finalnog okršaja na svom Tviter nalogu napisala: "Liverpul, čestitam!!!" Ona je u više navrata isticala da je "skouzer" (pogrdan nadimak za građane i navijače Liverpula prim.aut.) jer su je u porodici ubedili da navija za "crvene" sa "Enfilda". Kasnije se pravdala da navija za Mančester junajted i nikoga više, ali je sada opet podigla prašinu.

Jedan od njenih pratilaca na Tviteru (od ukupno njih 610.000) joj je odgovorio: "Sviđala si mi se, ali sada bih te najradije zapalio! I Tebe i tvoju porodicu!"

Da stvari budu još čudnije, njen muž Vejn je prošao školu Liverpulovog gradskog rivala Evertona i čak i po prelasku u Junajted nije krio da i dalje voli ovaj klub, kao i da mrzi Liverpul.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA