MILOSAVLJEVIĆ: Nisam od čelika!

Kapiten crno-belih kaže da je razgovarao sa Vestermanom i Bertansom, koji se oporavljaju od iste povrede koja je njega zadesila i koji su mu uputili korisne savete kako da pregura najteži period u dosadašnjoj karijeri

  • 1

Odjeknula je u celoj Srbiji vest da je Dragan Milosavljević novi košarkaš Partizana koji je zaradio tešku povredu ukrštenih ligamenata, koja ga je odvojila sa terena do kraja sezone. Kapiten crno-belih kaže da mu je sada možda i lakše, jer najgori period mu je bio dok nije saznao o kojoj se povredi radi.

- Najteži period mi je bio do pregleda. Mnogo sam bio nervozan, jer nisam verovao da i mene ovo može da snađe, ali šta ću. Moram da idem napred, sada idu redom terapije, operacija, pa oporavak. Nadao sam se da sam od čelika, ali izgleda da nisam - imao je snage i da se našali Milosavljević.

Poruke podrške su istog trenutka počele da pristižu sa svih strana, od saigrača, bivših i sadašnjih, od navijača, reprezentativnih drugova, na čemu je Milosavljević posebno zahvalan i kaže da mu je drago zbog toga.

- Stižu mi poruke, svi me zovu. Mnogo mi znači sve reči i podrška koju mi upućuju. Drago mi je da sam drag ljudima - izjavio je potencijalni reprezentativac Srbije za Žurnal, dodavši da je već razgovarao sa saigračima Bertansom i Vestermanom, koji se oporavljaju od iste povrede.

- Njih dvojica su nažalost eksperti kada je u pitanju prednji ukršteni ligament. Razgovarao sam sa njima i dali su mi savete kako da preguram ovaj težak period - rekao je Milosavljević, koji veruje da će ekipa sada morati još više da se ujedini i da uprkos svim nedaćima koje su snašle njegove saigrače, oni uspeti da se bore do kraja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. januar 2014 | 11:58

    UJEDINJENI DO KRAJA SA VEROM U BOGA !!! POZDRAV BRATU DRAGANU !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! OSTAJEMO SVOJI NA SVOME !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA