VAVRINKA: Bilo bi lepo da me supruga i dete sačekaju kod kuće!

Novi šampion Australijen opena i dalje ne veruje šta mu se dogodilo dok Španac ističe da ga je povreda leđa omela u nameri da se okti titulom

  • 6

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka rekao je nakon pobede nad Špancem Rafelom Nadalom u finalu Australijen opena da je srećan jer je konačno uspeo da osvoji grend slem titulu.

- Osvojio sam prvi grend slem, veoma sam srećan zbog toga. Uživam da igram ovde, prošle godine sam imao uzbudljiv meč protiv Ðokovića, izgubio sam ga i mnogo sam plakao zbog toga. Sada sam pobedio, ne znam da li sanjam, videću sutra kada se budem probudio - rekao je Vavrinka posle meča i dodao:

-Čestitam mom timu i hvala vam mnogo. Sanjali smo zajedno o ovome, srećan sam što su svi tu, uživacemo. Bice lepo i ako me sačekaju supruga i ćerka. Hvala publici, hvala vam što ste mi pomagali tokom ove dve nedelje u teškim borbama.

Novi šampion AO osvrnuo se i na samog protivnika koji je zbog povrede leđa u drugom setu u nastavku bio i te kako desetkovan.

- Rafa, žao mi je zbog tebe, nadam se da ce tvoja ledja biti u redu, ti si sjajan momak i prijatelj. Čestitam ti sto si se prošle godine vratio na prvo mesto - dodao je Vavrinka.

Španski teniser je istakao da su Vavrinka i njegov tim zaslužili trijumf.

- Trudio sam se, ali nisam imao sreće. Prošla godina je bila izuzetno teška za mene, jer nisam igrao zbog povrede. Uspeo sam da se vratim, ovo je jedan od najemotivnijih turnira, uživao sam igrajući i hvala vam na podršci - rekao je Nadal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA