KOPIRAO KANTONU: Napao navijača na isti dan kao i Francuz (VIDEO)

U niželigaškoj utakmici u Engleskoj, fudbaler je napao navijača. Interesantno je da se to desilo na isti dan posle 19 godina kada je legendarni Erik Kantona načinio isti incident

  • 2

Izgleda da je 25. januar dan kada u Engleskoj kada fudbaleri dobijaju crvene kartone i napadaju navijače. Na ovaj datum je pre 19 godina legendarni napadač Mančester Junajteda Erik Kantona napao navijača Kristal Palasa i zaradio suspenziju od devet meseci.

Isto to se desilo i na utakmici niže lige u ostrvskoj zemlji. Na meču između AFC Gola i Kolvila, kapiten domaćih Karl Koli je pri rezultatu 2:0 za gostujuću ekipu dobio crveni karton, a po izlasku sa terena napao je jednog navijača.

Kako se navodi u engleskim medijima Koli već duže vreme ima problema sa kontrolom besa i ovakav incident nije toliko neočekivan. AFC je utakmicu izgubio rezultatom 3:0, a odmah posle meča Koli je morao da pokupi svoju opremu i napusti ovaj niželigaški klub.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA