RAJKOVIĆ: Nadam se da će Bajković otići negde (VIDEO)

Mladi čuvar mreže Zvezde istakao je da bi voleo da Bajko ode zbog toga što je zaslužio da se obezbedi i u slučaju da se to desi spreman je da zauzme mesto među stativama

  • 7

Prve pripreme Predraga Rajkovića u Crvenoj zvezdi! Supertalentovani mladi golman crveno-belih nije krio zadovoljstvo zbog toga što se prvi put našao na pripremama kluba s obzirom na to da je letos na ''Marakanu'' stigao u smiraj prelaznog roka.

Golman, koji je sa omladinskom selekcijom osvojio zlatnu medalju, svestan je da Bajković i Vesić imaju prednost u odnosu na njega, ali ističe da je spreman da bude prvi čuvar mreže Zvezde.

- Nadam se da će Bajko otići negde, ali pre svega zbog njega, da se on obezbedi. Zaslužio je to. Bilo bi mi drago da postanem prvi golman, ja jesam i moram biti spreman za to - istakao je Rajković, a prenosi klupski sajt.

Rajković, takođe, ne krije da mu je lepo na ''Marakani'' i da je za ova protekla četiri i po meseca dosta naučio.

- Ja sam u Zvezdi četiri i po meseca, i fenomenalno sam se uklopio. Igrači su me lepo prihvatili, naročito stariji koji su mi dosta pomogli da se priviknem. Sa Bajkovićem i Vesićem imam fenomenalne odnose, pre svega prijateljske - rekao je mladio golman i dodao:

-Što se tiče Srđana Maksimovića, mogu reći da se dobro radi sa njim, i da se dosta drugačije radi ovde nego što sam radio u Jagodini. Naučio sam mnogo, kod svakog trenera se radi drugačije i kod svakog može da se nauči nešto novo. Ja sam kod Makse naučio mnogo dobrih stvari.

Crveno-beli se trenutno nalaze u Sloveniji i sa prvog dela priprema se vraćaju 28. januara, dok će na drugi deo putovati, takođe, u bivšu republiku gde će ostati od 1- 15. februara, kada je predviđen povratak u Srbiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. januar 2014 | 16:45

    Hoce ga SLOGA iz PETROVCA na MLAVI,ma niko nece TRANDZU HHAAAHHHAA Odgledajte film "VIRDZINA"-to je BAJKO !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • grobar do koske

    26. januar 2014 | 17:12

    Jedino na Tajland-tamo ODLICNO prolaze finansijski trandze !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Dejan

    26. januar 2014 | 16:31

    Pa gde da ode??? U Jagodinu mozda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA