Slede hapšenja u Zvezdi?

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić istakao da je policija završila istrage oko malverzacija u dva-tri najveća srpska kluba, a na pitanje šta je sa crveno-belima, Vučić je dodao da ni tu neće biti zaštite

  • 36

Gostujući u emisiji ''Utisak nedelje'' Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade, istakao je da je policija završila istragu u vezi sa malverzacijama u ''dva-tri najveća kluba u Srbiji'', dodavši da nema zaštićenih.

Jednog od gledalaca najviše je interesovalo da li su se istražni organi bavili i malverzacijama u Crvenoj zvezdi na šta je Vučić konstantovao:

- Policija radi i mislim da je završila oko malverzacija oko naša dva-tri najveća kluba. Očekujem uskoro rezultate i naravno da tu niko nikoga ne štiti - istakao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Partizana Dragan Đurić je nedavno uhapšen i pušten uz kauciju zbog malverzacija sa Veterinarskim zavodom, ali prema navodima medija Đurić će biti ispitan i zbog malverzacija u Humskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. januar 2014 | 10:54

    Znaci SLEDI BOMBA,I ZATO JE STEFANOVIC KANDIDAT ZA GRADONACELNIKA BG A NE COKI !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Lopovska posla

    27. januar 2014 | 11:25

    Ako uhapsi cokija onda bi njegova borba imala smisla,a ovako jedno prica a drugo radi jer je cokiju,vesicu i slicnima omugucio slobodno kretanje,i jos i kandidature za gradonacelnika su u najmanju ruku smesne!

  • комизломислионакурцумивисио

    27. januar 2014 | 11:06

    Све похапсити и мене ако треба

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA