NAJTUŽNIJI GOLMAN NA SVETU: Šta mi Šefik uradi, nisam oka sklopio (VIDEO)

Istorijski šut Zvezdinog golmana doneo trofej Kupa, a čuvaru mreže Radničkog Zdravku Radiću ogromno razočaranje i besanu noć

  • 14

Noć između nedelje i ponedeljka i Denis Šefik i Zdravko Radić proveli su bez sna. Iz različitih razloga.

Zvezdin je, naravno, slavio, dok golman Radničkog, kako kaže za Telegraf, oka nije sklopio. Pitali smo ga kako se oseća posle onakvog primljenog gola u poslednjoj sekundi.

- Podjednako mi je teško kao što je bilo onog momenta kada sam shvatio da je Šefikov šut završio iza mojih leđa! Stalno mi je to u glavi, nisam spavao cele noći! Takve stvari se jako retko dešavaju, ali se, eto, meni dogodilo - priča Radić tužnim glasom, i dodaje:

- Znam da sam bio maksimalno spreman i koncentrisan, ali u toj milisekundi sve se odigralo, lopta je visoko odskočila i nisam uspeo da reagujem. Nikome ne mogu da objasnim koliko mi je teško, niti to neko može da razume - rekao je Radić.

Pored toga, izvinio se navijačima Radničkog zbog primljenog gola u završnici, a suđenje nije želeo da komentariše, baš kao ni činjenicu da se Radnički žalio na ishod meča.

Još jednom se podsetite gola nad golovima u vaterpolu koji je izazvao reakciju i navijača Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    27. januar 2014 | 16:18

    Ha,ha,ha,izazvao reakciju navijaca partizana,pa zar oni nisu ispali pre finala!?Prosla su vremena kad su bili jedini klub u ligi,morace da se naviknu na zdravu konkurenciju.Ipak,ako se Sostar bude pitao,ponistice ovaj nevidjenovlep gol,ali onda neka im uruci novi pehar,mi smo vec stavili u vitrine.

  • grobar do koske

    27. januar 2014 | 17:35

    Pa ni ja nisam oka sklopio pa se ne zalim.

  • Blatobran

    27. januar 2014 | 17:10

    Na tvoju zalost nije nas Franjo osnovao, mozes da provjeris da malo gugl koristiš a ne da kao papagaj ponavljas nesto sto kaze neko a nije ni osnovnu zavrsio...p.s. KRCUNE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA