Zvezda nastavila da melje i sprema novog kapitena? (VIDEO)

Crveno - beli lako pobedili Triglav sa 3:1 u meču koji je sudio kontroverzni Damir Skomina. Vukan Savićević poneo je kapitensku traku

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji, ovoga puta ne toliko ubedljivu kao protiv Ankarana, ali je i protivnik bio kvalitetniji. Poražen je Triglav rezultatom 3:1, ali ono što bi trebalo da raduje navijače ekipe sa Marakane jeste odlična igra njihovih miljenika, koji su dominirali tokom svih 90 minuta.

Slaviša Stojanović je izveo jednu od jačih postava crveno-belih na teren, što se odmah primetilo i na terenu. Fudbaleri beogradskog tima su od starta preuzeli inicijativu na terenu i diktirali tempo. Dragan Mrđa uspeva u 25. minutu da kruniše dominaciju svog tima golom, posle sjajne akcije Pečnika i Daude.

Nastavili su crveno-beli da igraju na istom nivou, potpuno su kontrolisali tok meča, a kao nagrada za todošla su još dva gola. Prvo je u 38. minut Ninković započeo akciju, lopta je došla do Milijaša, koji ju je prosledio do Daude, kome nije bilo teško da zaobiđe golmana i postigne drugi gol za svoj tim.

Samo 120 sekundi kasnije još jedan pogodak za Zvezdu, Mrđa je poslao povratnu loptu za Pečnika, a slovenački reprezentativac je tukao sa nekih desetak metara i savladao protivničkog golmana.

Igrači beogradskog kluba su početak drugih 45 minuta dočekali smušeno, pa su tako bespotrebno stvorili opasnu situaciju u svom šesnaestercu, koja je rezultirala penalom za Triglav.

Boban Bajković je još jednom pokazao da je stručnjak za branjenje šuteva sa 11 metara i odbranio penal. Međutim, brzopletost u pokušaju kreiranja protivudara Zvezdinih fudbalera, dovela je do greške koju su iskoristili igrači slovenačkog tima.

Do kraja meča rezultat se više nije menjao, ali su igrači beogradskog kluba do poslednjeg minuta predstavljali konstantnu opasnost po golmana slovanačkog tima, ali nisu uspeli da postignu još koji gol. Najbolju priliku da se upiše u strelce imao je Gogić minut pre kraja, ali je pogodio prečku.

Trebalo bi pomenuti da je u 75. minutu kada je kapiten Nenad Milijaš napustio teren, traku oko ruke stavio Vukan Savićević, produkt omladinske škole sa Marakane. Ovo otvara i pitanje da bi možda u slučaju odlaska nekih iskusnijih igrača, možda u budućnosti predvodnik novog tima crveno-belih mogao da bude upravo talentovani polušpic.

Crveno-beli se u utorak vraćaju kući sa priprema u Portorožu.

Crvena zvezda: Bajković, Petković, Lazić, Krneta, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković, Mrđa i Dauda.

Igrali su još Rajković, Kasalica, Nenadić, Gogić, Milunović, Savićević, Jokić, Mihajlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    27. januar 2014 | 16:57

    Prijateljske utakmice služe za uigravanje, nebitno je i da smo izgubili 3-1. Samo da podsetim glodare da nastave da pate zbog Šefika, nemojte da skrećete temu. Patite... Ahahahahahahahahahahahaha....

  • Delija

    27. januar 2014 | 16:54

    Grobari pobedili ste jedan od vecih svetskih klubova Gjongedgimanegander.

  • A

    27. januar 2014 | 16:27

    Ahahahhaahah koji naslov ?!?!? Nastavila da melje ! Ahahahhaahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA