Radonjić: Svi smo jednaki! Todorić: Zvezda je apsolutni favorit!

Posle održanog žreba za Kup Radivoja Koraća, u Zvezdi tvrde da nema favorita, dok su u Partizanu svesni nedostatka zbog odsustva Milosavljevića

  • 6

Uoči odigravanja Kupa Radivoja Koraća trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da u ovom takmičenju nema favorita i da su svi jednaki.

- Kup je specifično takmičenje je nema mogućnosti ispravke, svi imaju jednake šanse da naprave iznenađenje i osvoje trofej. Prednost bi trebalo da imaju ekipe koje igraju u Jadranskoj, ali nije pametno nikoga favorizovati. Moramo da budemo ozbiljni, pre svega u prvom delu, kako bismo uopšte bili u situaciji da branimo trofej  - kaže Radonjić čija se ekipa u odbrani trofeja u prvoj fazi sastaje sa Borcem iz Čačka.

Sa druge strane, sportski direktor Partizana Dragan Todorić smatra da su "crveno-beli" aposutni favoriti.

- Mi sigurno nismo u prednosti za osvajanje trofeja, ali ćemo se truditi da odigramo što bolje. Nismo pod pritiskom, u specifičnoj smo situacijim s obzirom na povredu Dragana Milosavljevića, a ne verujem da ćemo angažovati nekoga ko bi ga zamenio u Kupu. Mislim da je Zvezda u velikoj prednosti. Takođe, žreb nije važan, ovde vas tri utakmice vode do trofeja i to ne mora da bude garant uspeha za nastavak sezone - izjavio je Todorić nekoliko dana pre utakmice u kojoj se Partizan sastaje sa FMP-om.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    27. januar 2014 | 17:32

    Samo da objasnim, za neupućene, partizan ne učestvuje u ovom takmčenju-zapravo ne učestvuje ni u jednom jer je prestao da postoji. Protiv FMP-a igra igokeapartizan, privatni klub u vlasništvu tadića, dodika i vujoševića. Istine se ne može sakriti.

  • Blatobran

    27. januar 2014 | 17:14

    Dva puta sa FMP-om, nije posteno, osnovace jos jedan klub da bi sa nama igrali non-stop...:-))

  • tito

    27. januar 2014 | 17:13

    Nisam znao da FMP postoji jos uvek ,posle kradje imena ? Znaci ima 2 Fmp-a Fmp 1 i Fmp crvena zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA