Mutombo doneo pobedu Partizanu, da li je sebi ugovor? (VIDEO)

Najbolji utisak posle drugog kontrolnog meča ostavio je momak koji se nalazi na probi. On je postigao vodeći gol za svoj tim, ali i bio najkonkretniji fudbaler tima iz Humske u prvom poluvremenu

  • 5

Partizan je uspeo da zabeleži drugu pobedu u svom drugom kontrolnom meču u Beleku. Izabranici Marka Nikolića bili su bolji od južnokorejskog Gjongnama 2:1. U lošim vremenskim uslovima, naročito u drugih 45 minuta, crno-beli su bili za nijansu bolji rival i zasluženo trijumfovali.

Posle početnog ispitivanja snaga crno-beli su preuzeli blagu inicijativu koju je krunisao Mutombo golom u 14. minutu. On je ujedno bio i najagilniji fudbaler tim iz Humske tokom prvih 45 minuta, pošto se konstantno trudio da ostavi dobar utisak na moguće poslodavce.

Prvo je snažno tukao sa nekih 25 metara nakon pola sata utakmice, a zatim je pred kraj poluvremena malo falilo da sjajan solo prodor, kada se prelepim driblinzima oslobodio čuvara, ali je u poslednjem trenutku pre šuta bio izblokiran.

Šef stručnog štaba Partizana je na početku drugog dela igre promenio kompletan sastav, a igrači koji su izašli na teren se nisu najbolje snašli u prvih petnaestak minuta, pa su tako Južnokorejci stvorili odličnu priliku za gol koju nisu realizovali.

Mladi Danilo Pantić je u 75. minutu postigao svoj prvi gol na pripremama i doneo prednost svom timu od 2:0, međutim, samo četiri minuta kasnije loša intervencija Nikole Gulana, kojoj je dosta kumovao i natopljen teren, rezultirala je njegovim autogolom, kojim je postavljen konačan rezultat.

Partizan: Lukač, Lazović, Stanković, Volkov, Aksentijević, Ilić, Jojić, Marković, Obradović, Malbašić, Mutombo.

Drugo poluvreme: Petrović, Petrović , Trajković, Ninković, Drinčić, Grbić, Vulićević, Brašanac, Škuletić, Pantić, Gulan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moco

    27. januar 2014 | 17:20

    Pa ako vec nema obestecenja, ne vidim razlog da se momku ponudi ugovor. Ako su ga Radan i Ivica preporucili, verovatno da ima stofa, a na Marku je da ga skroji u dobro odelo. Uzmi ne odugovlaci !!!

  • Kezman

    27. januar 2014 | 17:03

    Dobar je, dobar.

  • Veljko

    27. januar 2014 | 17:11

    Muuutomboooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA