Posle prozivanja Partizana, sada osmesi sa crno-belima! (FOTO)

Miloš Bosančić, dete Partizana koje je pre nešto više od godinu dana izazvalo buru u javnosti prozivajući Partizan i hvaleći Crvenu zvezdu, posmatrao meč između crno-belih i njegovog Gjnognamona uz osmehe sa ljudima iz tabora srpskog šampiona

  • 2

Fudbaleri Partizana odigrali su i drugi pripremni meč na pripremama u Beleku i to sa južnokorejskim Gjnognamom za koji nastupaju bivši igrači crno-belih, Miloš Bosančić i Sreten Sretenović.

Stameni štoper je nastupao na meču , dok problematični vezista nije bio u sastavu svoje ekipe iz nepoznatih razloga. Podsećamo, Bosančić je dete Partizana, ali posle odlaska iz srpskog šampiona, svojim izjavama je izazvao dosta bure u javnosti.

Vezni igrač je igrajući za Slovan iz Libereca, izjavio kako je vatreni navijač Crvene zvezde i kako iz sveg srca želi titulu klubu iz Ljutice Bogdana, kao i da mu je velika želja da zaigra za ovaj klub. Ovo je izazvalo veliki revolt navijača Partizana, ali izgleda da u nisu svi u taboru crno-belih kivni na Bosančića.

Meč između "Parnog valjka" i Gjnognama, Bosančić je uz osmeh posmatrao sa sekretarom stručnog štaba Ljubišom Rankovića, iako se očekivalo da u Partizanovom taboru vezistu neće dočekati sa vedrim stavom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA