Milosavljević: Na terenu za šest meseci, jači nego ikad!

Povređeni košarkaš Partizana potvrdio da je u pitanju pucanje prednjeg ukrštenog ligamenta i da će za četiri nedelje ići na operaciju

  • 3

Dragan Milosavljević je možda najnesrećniji kapiten Partizana, jer se u sezoni kada je poneo kapitensku traku teško se povredio i neće biti u prilici da na leto, ako se tako po navici desi, podigne trofej šampiona, poput svojih prethodnika.

Milosavljević je pokidao prednji ukršteni ligament i kako je sam istakao očekuje ga operacija za mesec dana i onda pauza još šest meseci.

Prve prognoze su da ću se za šest do osam mesecu vratiti na teren, ali sve zavisi od igrača do igrača. Operacija bi trebalo da bude za četiri do šest nedelja.

- U tom periodu ću raditi na jačanju mišića nogu i ostalih delova tela. Posle operacije sledi tri nedelje oporavka, a nakon toga počeću lagano da treniram. Prve prognoze su da ću se za šest do osam mesecu vratiti na teren, ali sve zavisi od igrača do igrača-  rekao je Milosavljević novinarima.

Kapiten Partizana povredio se na gostovanju u Izraelu, kada je nakon pokušaja da zakuca nezgodno doskočio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogoje

    28. januar 2014 | 10:05

    Puno srece i da se sto pre vratis na teren. Nije kurtoazija vec ti od srca to zelim iako navijam za Zvezdu. Srecno momce!!!!

  • Neko iz mase...

    28. januar 2014 | 12:51

    Legendo,dusa me boli zbog tebe... Izdrzi kapitenu!!!

  • Tegeltija objektivni

    28. januar 2014 | 18:16

    Pogledajte koliko je fenomenalnih igraca,potrosio trener bez rominga,samo sto ih je ranije lakse prodavao,pa su ih povrede stizale u drugim klubovima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA