Minesota snimila tri pesme o Pekoviću! (VIDEO)

Na specijalniom "Ol star" albumu pod imenom "Braća po modricama", koji se odnosi na dvojicu košakaša ovog tima Kevina Lava i Nikolu Pekovića, nalazi se i pesma na srpskom jeziku "Meso je najbolje"

  • 1

Košarkaš Minesote, Nikola Peković, oduševljava sve na NBA terenima, pa mu je u znak zahvalnosti Minesota posvetila tri pesme na LP albumu "Braća po modricama"

Naslov albuma na polivinilu aludira na dva centra Timbervulvsa Nikolu Pekovića i Kevina Lava, koji su najdominantniji tandem lige.

Njih dvojica su ovaj nadimak dobili zbog svoje fizičke dominacije u reketu, a ime je došlo inspirisano filmom Braća Bluz.

Na naslovnoj strani ploče nalaze se Peković i Lav obučeni kao braća Bluz u specijalnom "Ol star" izdanju

Među pesmama su "Postoji samo Pek", te "I dalje učim engleski", a postoji i jedna pesma na srpskom jeziku "Meso je najbolje".

E sad, Lav je glasovima navijača izabran u startnu petorku Zapada, dok će Peković šansu da se nađe u Nju Orleansu 16. februara tražiti u izboru trenera.

Na ovaj način Timbervulvsi pokušavaju da apeluju na trenere ekipa da uvrste Pekmena u tim, jer je jedan od najboljih centara lige.

Evo kako to Peković dominira u reketu...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    28. januar 2014 | 14:01

    Pekmen mi je neverovatno drag,i kao igrac i kao covek. Nikada necu prezaliti sto nije igrao za nasu reprezentaciju,nikada! Sve najbolje u nastavku karijere ovom majstoru pod obrucem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA