Đina više uživa u ringu nego u seksu! (FOTO)

Najseksiplnija kikbokserka sveta uživala na snimanju Soderbergovog filma sa Antoniom Banderasom i Majklom Daglasom

  • 0

Đina Karano je možda i najpoznatija kikbokserska sveta. Atraktivna Amerikanka je bila treća na svetskoj rang listi, a pored kikboksa takmiči se i u MMA borbama. Ovih dana je zanemarila ring i učestvovala u snimanju filma "Haywire" čiju režiju potpisuje Stiven Soderberg, a glume Majkl Daglas, Antonio Banderas, Juan MekGregor...

- Snimanja nisu bila nimalo laka. Imalo smo nekoliko akcionih scena posle kojih su me svi pitali da li sam dobro, zaboravljajući da sam u rignu podnosila mnogo veće napore - rekla je Đina.

Seksipilnoj Amerikanki ovo nije prvi put da se pojavljuje na filmskom platnu, jer već u biografiji ima upisano sedam snimljenih filmova. Pored filmova snimala je i seksi foto editorijale za ESPN, Maksim, GQ i mnoge druge magazine... Big Biz magazin ju je proglasio najseksiplinijom Amerikankom pre četiri godine. Ipak, ističe da se u ringu oseća najprijatnije...

- Ring i krevet su jedina dva mesta na kojima ne možete da varate. Tamo ste ono što jeste, nema blefiranja. Ja se osećam bolje u ringu nego u seksu, ali volim obe stvari - provokativno je rekla Đina.

Kako izgleda i kako se tuče, nije teško odlučiti gde bi radije mnogi od nas voleli da je vide...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA