Šilb dobio novac i otišao iz Zvezde!

Ugovor sporazumno raskinut, a Zvezda je nastavila da svake godine vanredno prekine saradnju sa jednim inostranim igračem

  • 8
Blejk Šilb Foto: Marko Todorović

Blejk Šilb i zvanično više nije član Crvene zvezde Telekom. Sa američkim internacionalcem je, očekivano, sporazumno raskinuta saradnja, a Šilb će karijeru nastaviti u francuskom prvoligašu Pariz Levaloa.

Kako saznajemo, dve strane su učestvovale u dogovoru oko novca koji će Amerikanac odneti sa sobom, s obzirom na "bogat" ugovor koji je "obezbedio" prilikom potpisa letos, i posle nekoliko dana uspeli su da nađu zajednički jezik.

- Važno je da smo raskidom zadovoljni i mi i Blejk Šilb - rekao nam je direktor Davor Ristović, ne želevši da priča o konkretnoj sumi koja je pripala AMerikancu.

"Kao što je poznato, od 15. januara i duela sa ekipom Nižnjim Novgorodom, Šilb nije bio u timu. Trener crveno-belih Dejan Radonjić je istakao da je reč o kvalitetnom igraču koji je profesionalno vršio svoje obaveze, ali se jednostavno nije najbolje uklopio u tim i prilagodio koncepciji igre" - istaknuto je između ostalog na sajtu Crvene zvezde.

S obzirom da je Šilb imao višegodišnji ugovor sa crveno-belima prethodnih dana vršeni su pregovori, a danas je postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje koja je bila u obostranom interesu.

Ovim potezom, Crvena zvezda je nastavila višegodišnju tradiciju prevremenih raskida ugovora sa igračima iz inosranstva. Podsećamo, prošle godine, slično se dogodilo sa Eltonom Braunom, američkim centrom, koji je napustio klub neposredno posle završnog turnira ABA lige u Laktašima prošle sezone.

U oktobru 2012. došlo je do ralaza sa Morisom Almondom, kojeg je zamenio Majkl Skot.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    29. januar 2014 | 14:00

    Srecno Silbaraa ! Pravicemo ga od blata

  • CZBG

    29. januar 2014 | 15:10

    Radonjicu odlazi,upropastio si Silba,sada se isto i sa Bobijem desava...dokle.....odlazi !

  • Vlada

    29. januar 2014 | 13:57

    Steta za Silba, nisu mu ostavili dovoljno vremena da se vrati u formu...Da li sad treba i Marjanovic da dobije otkaz jer je upao u kontraritam, vec mesec dana daje po par poena. Naravno da ne treba, svako ima pravo na pad forme u toku sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA