Vaterpolisti Partizana nadomak Fajnal siksa, a Radnički prvog mesta!

Izabranici Vladimira Vujasinovića savladali u 5. kolu Lige Šampiona nemački Špandau rezultatom 7:5 i otškrinuli vrata Fajnal siksa u Barseloni. Vaterpolisti Radničkog slavili sa 9:8 u Breši i maltene obezbedili prvo mesto u grupi B

  • 14

Lepo veče za crno-bele na Banjici. Vaterpolisti Partizana savladali su u Beogradu ekipu Špandaua sa 7:5 (3:2, 2:2, 1:1, 1:0), u utakmici 5. kola B grupe Lige šampiona.

U veoma čvtstoj i nezivesnoj utakmici, ekipa iz Nemačke pružila je veći otpor Partizanu, nego što se očekivalo. Crno-beli su meč prelomili tri minuta pre kraja pogotkom reprezentativca Dušana Mandića za vođstvo od dva gola prednosti, koje su momci u crno-belim kapicama dobrom odbranom uspeli da sačuvaju i ostvare važan uspeh.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Miloš Ćuk sa tr gola, dok je Mandić postigao dva. U nastavku takmičenja srpski tim  gostuje 21. februara istom protivniku u Berlinu.

Vaterpolisti Radničkog savladali su večeras u Breši istoimenog italijanskog predstavnika sa 9:8 (2:2, 5:2, 0:1, 2:3) u utakmici 5. kola B grupe Lige šampiona.

Srpski tim potvrdio je kvalitet i ostvario petu pobedu zaredom, pa se učvrstio na čelu tabele. Kragujevčani su na korak od plasmana na završni turnir, imaju tri boda više od Breše, a šest od trećeplasiranog Partizana. Junak susreta u Breši bio je petostruki strelac Filip Filipović, Marković je postigao dva gola, a Chirić i Basara po jedan. Ovom pobedo

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrzovici PV

    29. januar 2014 | 22:42

    V.Vujasinovic sa svojim ogromnim autoeitetom i znanjem cuda cini sa klincima

  • zile

    29. januar 2014 | 22:14

    Da se zna koji je VK najtrofejniji na svetu!!!Bravo sampioni!!!

  • Mrzovici PV

    29. januar 2014 | 22:44

    Vladimir Vujasinovic najbolji vaterpolista svih vremena,cudo od coveka i trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA