Makazicama Alkantare Bajern stigao do pobede u nadoknadi! (VIDEO)

Fudbaleri Bajern Minhena posle velikog preokreta slavili u Štutgartu rezultatom 2:1. Pobednički pogodak na spektakularan način postigao je Tijago Alkantara posle isteka 90. minuta

  • 0

Bavarska mašinerija nastavlja da melje. Izabranici Pepea Gvardiole posle preokreta savladali su na gostujućem terenu ekipu Štugarta 2:1 u zaostaloj utakmici 17. kola Bundeslige i time ostvarili desetu vezanu pobedu u nemačkom prvenstvu.

A sve je počelo sjajno po "Švabe". Na isteku pola sata igre, Bosanski reprezentativac Vedad Ibišević postigao je svoj deseti gol u sezoni na asistenciju Abdelauea i doveo svoj tim prednost. Ovaj gol kao da je bio poziv za buđenje fudbalerima Bajerna koji su od tog trenutka zagospodarili terenom.

Ređale su se prilike, a Bavarci do izjednačenja stižu u 76. minutu preko Klaudija Pizara, koji je postigao gol posle sjajnog pasa Tijaga Alkantara. Upravo je Španac bio junak trijumfa gostujuće ekipe. Igrao se treći minut nadoknade, Rafinja je sjajno prošao po desnoj strani, centrirao, a Alkantara sjajnim makazicama doneo sva tri boda svojoj ekipi.

Na ovaj način Bajern je uvećao prednost u odnosu na drugoplasirani Bajer Levekuzen na čak 13 bodova, dok Štutgartu preostaje borba za opstanak.

Bundesliga 17. kolo:

Štutgart - Bajern Minhen 1:2

(Ibišević 29 - Pizaro 76, Alkantara 90+3)

Tabela: Bajern Minhen 50, Bajer Leverkuzen 37, Borusija Mehengladbah 33 , Borusija Dortmund 33, Šalke 31....Hamburg 16, Nirnberg 14, Ajntraht Braunšvajg 12.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA