PREOKRET ZA ZVEZDU: Dauda ostaje, Luković stiže!

Menadžer napadača crveno-belih postigao dogovor sa upravom u vezi sa isplaćivanjem. Srpski defanzivac mogao bi da postigne dobar dogovor sa Zenitom i krene put Beograda

  • 12

Na izlaznim vratima "Marakane" viđen je Abiola Dauda, a blizu ulaznih nije bio ni blizu Aleksandar Luković. Već danas su se obe situacije potpuno preokrenule na radost uprave i navijača Crvene zvezde!

Dauda, napadač crveno-belih, u januaru je bio nezadovoljan time što nije isplaćivan na vreme i njegov menadžer je već radio na tome da Nigerijcu nađe novi klub. Međutim, sa priprema u Sloveniji stiže informacija da se centarfor predomislio i da ostaje do leta u klubu.

- Imali smo korektan razgovor. Dauda će ostati u Crvenoj zvezdi bar do juna, koncentrisan na teren i uspehe kluba - rekao je menadžer Bojan Ostojić "Žurnalu", najavivši da je novi preokret moguć samo u slučaju ponude koja je dovoljno dobra i za igrača i klub.

Prema Ostojićevim rečima, turski Genčlerbirligi nije slao novu ponudu za Nigerijca sa švedskim pasošem, tako da je sva prilika da Zvezda neće ostati bez napadača u svojim redovima.

Kada je o defanzivi reč, tu će rupu izvesno popuniti Aleksandar Luković, koji će se po svemu sudeći zaputiti ka Beogradu.

Bivši reprezentativac Srbije nije hteo da se odrekne ugovora koji ima sa Zenitom, i trenutno je na drugom delu priprema sa ekipom u Izraelu. "Žurnal" piše da je preduslov da bi Luković raskinuo ugovor sa Zenitom bude garantovana isplata oko 80 odsto zarade koje bi mu pripadala do leta.

Ukoliko se sve bude završilo na zadovoljstvo igrača i Crvene zvezde, ključnu ulogu odigraće sponzor klubova iz Beograda i Sankt Peterburga – "Gazprom".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA