Zvezda trenira kod Toleta!

Crveno-beli planiraju da u subotu treniraju na terenima FSS-a u Staroj Pazovi. * Da li je ovo znak da je na pomolu pomirenje između kluba sa Marakane i prvog čoveka srpskog fudbala, čiju su ostavku više puta tražili

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde treniraće u subotu na terenima "kuće fudbala" u Staroj Pazovi, a to će biti poslednji trening pre nego što se vrate na drugi deo priprema u Sloveniju, preneo je Mocartsport

Ovu odluku je doneo stručni štab crveno-belih, pošto je procenjeno da bi bilo šteta za igrače da posle treniranja na prirodnoj podlozi pređu na veštačku travu.

Izgleda da je došlo do zakopavanja ratnih sekira na relaciji čelnika kluba sa Marakane i Tomislava Karadžića, koji su tokom prethodnih više od godinu dana ratovali međusobno izjavama po medijima i saopštenjima.

Da li je došlo do pomirenja između dve strane ili su se u Zvezdi pomirili sa činjenicom da će Tomislav Karadžić ipak ostati na čelu Fudbalskog saveza Srbije, ne zna se?

Podsetimo, da su iz uprave tima iz Ljutice Bogdana tokom prepucavanja sa prvim čovekom srpskog fudbala pozivali nadležne organe da povedu istragu o kriminalnim radnjama koje se dešavaju u fudbalu, kao i šteti koju mu nanosi predsednik saveza, koga su optuživali da je namestio tender za izgradnju stadiona, upravo onog na kome će u subotu njihovi igrači trenirati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA