Šefikov gol regularan, neće biti ponavljanja finala! (VIDEO)

Uprkos tome što je posle odluke takmičarske komisije utakmica registrovana rezultatom 12:11 za Crvenu zvezdu, ipak su sudije meča Golijanin i Ragač kažnjene i najmanje pet kola neće moći da budu delegirani

  • 10

Takmičarski odbor Vaterpolo saveza Srbije odbio je žalbu Radničkog Kontikija i njihov zahtev da se ponovi odigravanje finalne utakmice Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, a na ovakvu odluku klub iz Kragujevca ima pravo žalbe Arbitraži Olimpijskog komiteta Srbije.

Kragujevčani su se žalili na materijalu povredu pravila, jer su smatrali da je isteklo vreme pre nego što je golman crveno-belih, Denis Šefik uputio šut kojim je savladao njhiovog golmana i doneo trofej svom timu, a takođe u drugom delu žalbe su se pozvali na činjenicu da je Šefik pre nepropisno izveo udarac.

Takmičarski odbor je rekao da je u prvoj tački, analizom snimka utvrđeno da je golman na šutirao neposredno pre poslednjeg zvuka sirene, a za nepropisno izvođenje udarca su rekli da je u pitanju slobodno sudijsko uverenje, tako da im nije preostalo ništa drugo nego da odbiju žalbu.

Uprkos tome što je utakmica registrovana rezultatom 12:11 za Crvenu zvezdu, dvojica sudija Nenad Golijanin i Željko Ragač su suspendovani i neće moći da budu delegirani za narednih pet utakmica, sa mogućnošću da se kazna i poveća.

Pogledajte predmet žalbe Radničkog iz Kragujevca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA