Zvezda definitivno odustala od Lukovića, Pavićević potpisuje!

Zato što nekadašnji fudbaler crveno-belih nije hteo da odustane od svojih primanja, neće biti ništa od njegovog povratka na Marakanu ove zime. Po pisanju pojedinih medija na probi u klubu se nalazi iskusni desni bek, Saša Cilinšek

  • 7

Savo Pavićević je prema izvorima bliskim klubu novi fudbaler Crvene zvezde, dok je uprava tima sa Marakane izgleda i definitivno odustala od dovođenja Aleksandra Lukovića ove zime.

Crveno-beli su na sastanku Upravnog odbora doneli odluku da se odustane od dobođenja fudbalera Zenita, koji je bio njihova prva želja u zimskom prelaznom roku kojom bi se rešila deficitarna pozicija štopera.

Uprkos velikoj želji svih strana da dogovora dođe, čelnici Zvezde nisu uspeli da pronađu rešenje kojim bi svi bili zadovoljni. Iskusni defanzivac nije želeo da se odrekne svojih primanja, za koja u ovom trenutku ne postoji način da ih klub obezbedi.

Sa druge strane crnogorski igrač, koji igra na istoj poziciji, Savo Pavićević bi najverovatnije u petak trebalo da bude predstavljen kao prvo pojačanje tima iz Ljutice Bogdana ove zime.

Takođe, kako pišu pojedini mediji, na probi u Crvenoj zvezdi se nalazi i nekadašnji fudbaler Vojvodine i Jagodine Saša Cilinšek, koji će pokušati da se nametne Slaviši Stojanoviću na poziciji desnog beka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    30. januar 2014 | 20:51

    Prodana dusa kao i sviiiiiiiiiii

  • Covic ,vucic,arapi,rusi,krcun

    30. januar 2014 | 21:01

    Ljubav prema klubu nikad nece da stane ,za tebe samo zivim tebe volim Partizane

  • džordž

    31. januar 2014 | 00:34

    zašto bi se momak odrekao primanja,da neće možda sa zvezdom da osvoji ligu šampiona..i ovi nesrećni grobari se raduju a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA