Mutombo ostaje bez ugovora!? Nikolić traži da stranci budu bolji!

Belgijski napadač očigledno nije zadovoljio standarde šefa stručnog štaba srpskog šampiona i teško da će uspeti do kraja prvog dela priprema da promeni njegovo mišljenje i ostvari angažman u crno-belom dresu

  • 6

Partizan po svemu sudeći neće potpisati ugovor sa Andreom Mutombom koji se nalazi na probi među crno-belima. Loša partija Belgijanca na utakmici protiv Liteksa, koju su crveno beli izgubili, izgleda da je zapečatila njegovu sudbinu. što je nezvanično potvrdio i trener tima iz Humske, Marko Nikolić.

- Ja nisam jedini koji odlučuje o tome. Moraćemo da sednemo, porazgovaramo i donesemo konačnu odluku. To će biti kada se ekipa bude vratila za Beograd. Ja sam mišljenja da bi strani fudbaler morao mnogo više i bolje partije da prikaže, nego što je on do sada pokazao - rekao je Nikolić.

Mutombo je na prve dve pripremne utakmice bio jedan od najzapaženijih fudbalera šampiona Srbije, a protiv korejskog Gjongnama bio je i strelac, međutim, na meču protiv bugarske ekipe je za dvadeset minuta samo jednom imao kontakt sa loptom, što i nije baš pohvalno za fudbalera koji se bori za angažman.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    30. januar 2014 | 21:12

    Ako tako misli neka bude. Dosta nam je bilo Djembi Djembi, Zabija itd!!!!

  • PUDLICA ZASTICENI SVEDOK SARADNIK

    30. januar 2014 | 21:08

    Coki reaguj !

  • Arena

    30. januar 2014 | 22:24

    Zato nam stize ABUBAKAR OUMARU, nije lose, sta kazete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA