Auuuu, kakve golčine Vukića! (VIDEO)

Iskusni vezista pokazao je da je i dalje specijalista za slobodne udarce, a njegova dva šuta dobro će upamtiti golman Apolona iz Smirne. Mudrinski doneo pobedu Grojter Firtu u prijateljskom meču

  • 5

Zvonimir Vukić očigledno doživljava poznu fudbalsku mladost u dresu PAOK-a! Nekadašnji fudbaler Partizana je sa dva gola pogurao svoj tim do pobede od 3:0 u prvom meču četvrtfinala Kupa Grčke, protiv Apolona iz Smirne. Iskusni vezista je u roku od osam minuta iz dva slobodna udarca, ubio volju za branjenjem proivničkom golmanu.

Prvo je u 27. minutu iz skoro mrtvog ugla sa nekih 7-8 metara uspeo da sjajnim felš udarcem pošalje loptu u suprotan ugao čuvara mreže Apolona, a zatim je sa nekih dvadesetak metara pogodio golmanov gornji levi ugao ili fudbalskim rečnikom rečeno, samo rašlje gola. On je do sada postigao tri gola u kup takmiečnju na tri meča, dok je u grčkom šampionatu četiri puta bio strelac na 16 utakmica.

Još jedan srpski internacionalac bio je strelac za svoj tim. U pitanju je Ognjen Mudrinski koji je je postigao jedini gol za Grojter Firt u pobedi nad Sandhauzenom na prijateljskom meču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    30. januar 2014 | 22:20

    E moja upravo.. A vama je pre 2 godine bio mator.... Za jadnu i bednu ligu! A lagano i sada tata svima u ekipi da bude! Pa kako vas nije sramota ? Dokle cemo ovako ?

  • Thrylos

    31. januar 2014 | 01:07

    Jesam zvezdas ali svaka mu čast

  • Grobar

    30. januar 2014 | 23:14

    Hehe. Isti Milijas:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA