Nema više oktopoda Pola, ali tu su morske krave koje predviđaju rezultat Superboula!

Hju i njegova sestra Bafet, inače morske krave u jednom američkom gradiću, predviđali su pobednika Superbuola

  • 2

Verovatno se mnogi od vas sećaju oktopoda Pola koji je predviđao rezultate na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoj Africi, ali i mnogih drugih životinja koje su, posle njegove smrti, nastavile istim putem. Bile su tu lame, slonovi, raznorazne životinje, međutim, sada su se pojavile i morske krave.

Uvravo ove životinje su deo spektakla koji će uslediti u nedelju u Nju Džersiju kada će se u velikom ''Superboulu'' sastati Denver Bronhosi  Sijetli Sihoksi, a morske krave su pokušale da pomognu kladioničarima tako što bi predvideli pobednika duela tako što su u akvarijumu plivale prema znaku određenog kluba.

Hju i njegova sestra Bafet, kako se ove krave nazivaju, nisu imali usaglašena mišljenja jer je mužjak izabrao Sijetl dok je Bafet prednost dala Denveru. Ako se u obzir uzmu statistički podaci Denver je u blagoj prednsoti pred ovaj meč jer je Bafet u poslednjih šest godina pogađala protivnika nasuprot Hjuova četiri pogotka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŽŽ

    31. januar 2014 | 14:17

    a gde je Pol? Secam se kad je pogodio da ce Srbija da pobedi Nemacku :P

  • Dragan

    31. januar 2014 | 19:14

    Pol je riknuo pre vise od godinu dana, on je jedini bio stoprocentan u tipovanju a u danasnje vreme kladionicara posten svet nemoze da prezivi :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA