Snajderu dosta Ranijerijeve kukavičke taktike

Holanđaninu ne odgovara filozofija trenera, ali crna serija se baš poklopila sa njegovim povratkom u prvu postavu

  • 0

"Crnoj seriji" Intera kao da nema kraja. Ekipa Klaudija Ranijerija je upisala pet poraza u nizu u svim takmičenjima i iskusni strateg je blizu otkaza. Jedan od onih koji mu sigurno neće mnogo koristiti u sudbonosnom meču protiv Katanije je holandski vezista Vesli Snajder. Ranijeri izgleda da nema veliko poverenje u "Vesa", pa ga gotovo na svakoj utakmici vadi iz igre pre kraja meča, što je iznerviralo plejmejkera.

- Ranijeri očigledno ima svoju defanzivnu filozofiju igre u kojoj ne računa na mene. Imam svoj mišljenje o tome, ali bolje da ga zadržim za sebe. Trudim se da ostanem miran i da sa optimizmom gledam na celu situaciju. Nisam od onih koji će reći da bi trebalo da oteramo trenera, iako je očigledno da nisam srećan - rekao je Snajder holandskim novinarima, na okupljanu reprezentacije.

Ipak, možda bi Snajder mogao da pogleda neke brojke, pa da tek onda kritikuje trenera. Kada je on bio povređen, ekipa je nanizala sedam uzastoonih pobeda i sve je mirisalo na dobru sezonu. Od kada se Snajder posle povrede vratio u prvu postavu, "neroazuri" su zabeležili dve pobede, jedan remi i sedam poraza.

Predsednik Intera, Masimo Morati je rekao da ne zna šta će da radi sa Ranijerijem i da ne zna da li će ga smeniti dok otvoreno ne razgovaraju o celoj situaciji. Ipak, italijanski mediji prenose da bi meč sa Katanijom, mogao da bude poslednji za popularnog "Mislioca" na klupi Intera, ukoliko ne ostavri pobedu...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA