TERMINATOR PAO: Upoznajte seksi Srpkinju koja je izgledom ubila Švarcenegera! (FOTO) (VIDEO)

Popularni holivudski glumac Arnold Švarceneger očaran fenomenalnim telom naše Bojane Vasiljević, vicešampionke sveta u bodi fitnesu * Možete zamisliti kakav je komentar dao povodom mog izgleda, kaže Bojana Vasiljević ekskluzivno za Telegraf

  • 11

Dečji snovi se ostvaruju, a to je shvatila i Bojana Vasiljević (32), vicešampionka sveta u bodi fitnesu i jedna od dve srpske  takmičarke koje imaju profesionalnu licencu za ovaj sport

Ona je jedna od najuspešnijih naših sportistkinja u Americi, a dobijanjem profesionalne karte ušla je u sam vrh svetskog bodibildinga i fitnesa.

Već nekoliko godina živi u Los Anđelesu, gde radi kao fitnes model, takmičar, ali i personalni trener poznatim ličnostima Holivuda u čuvenoj teretani Gold džim (Golds gym) na Venisu. Ipak, njen san nije samo ulazak u elitu svetskog bodibildinga i fitnesa.

Upravo je tamo pre nekoliko dana imala prilku da vidi poznatu zvezdu američkog filma Arnolda Švarcenegera, legendu bodibildinga, koji joj je dao niz komplimenata na izgled, ali i pokazao neke vežbe.

SVE JE POČELO SLUČAJNO

Ipak, pre nego što saznate šta joj je Švarceneger rekao, najpre da vas upoznamo s Bojanom, jednom od dve srpske profesionalne takmičarke u bodi fitnesu ili u Americi popularnoj kategoriji figure.

- Sve je počelo 2006, kad sam bila student DIF u Beogradu. Profesori Dušan Mitić i Stanimir Stojiljković su me zapazili u studentskoj populaciji kao nekog ko ima predispozicije i talenat za bavljenje fitnesom - kaže Bojana za Telegraf.

- Oni su bili inicijatori ideje i usmerili su me ka takmičarskom fitnesu. Beskrajno sam im zahvalna na tome, jer je to potpuno promenilo moj životni put i opredeljenje. Četiri meseca posle prvog razgovora u Čanju, već sam bila na takmičarskoj sceni državnog prvenstva 2006, gde sam osvojila treće mesto.

- Tako je započelo novo poglavlje mog života koje traje i dan danas, samo na jednom drugom, višem nivou.

- Dok nisam dobila svoju IFBB profesionalnu licencu i preselila se u SAD zbog nastavka profesionalne karijere, bila sam sportista međunarodnog razreda, član reprezentacije Srbije i takmičila se za najtrofejniji bodibilding & fitnes klub Srbije ,"Olimpia" iz Kragujevca, vlasništvo Gorana Ilića, našeg proslavljenog IFBB reprezentativca, prvaka Evrope.

Do sada je ostvarila fenomenalne rezultate, ali nema sumnje da će biti još bolja u budućnosti.

-  Prvi put sam se oprobala u kategoriji bodi fitnes (popularnijeg kao Figure u Americi) krajem 2009. na IFBB Svetskom prvenstvu u Italiji, na nagovor državnog selektora Zorana Stojića i našeg šampiona Gorana Ilića. Rizikovali smo, i to se pokazalo kao dobra odluka.

BALKANSKI PRVAK, VICEŠAMPIONKA SVETA

- Plasirala sam se u finale Svetskog prvenstva, zauzevši peto mesto od preko 30 takmičarki. Tokom 2010, koja je bila jedna od najuspešnijih godina u mojoj dosadašnjoj karijeri, naizmenično sam se takmičila u fitnesu i bodi fitnesu. Bila sam državni i Balkanski prvak u fitnesu, a u bodi fitnesu sam osvojila prvo mesto na NPC Njujork Metropolitan.

- Imam i vicešampionske titule na: Arnold Klasik USA, IFBB Svetskom prvenstvu u Meksiku i IFBB Svetskom kupu u Mađarskoj 2013, kad sam dobila IFBB profesionalnu kartu u figure kategoriji, u kojoj nameravam i da ostanem - objašnjava Bojana.

Srbija i Evropa postale su male za nju, pa je odlučila da ode u epicentar svetskog bodibildinga i fitnesa u Ameriku, u Los Anđeles.

- Odluka da pređem u profesionalne vode i dobijanje IFBB pro licence su glavni razlog odlaska u SAD. Za ovaj sport je neophodno biti u epicentru desavanja fitnes industrije, a to je svakako Amerika.

TRENIRA HOLIVUDSKE ZVEZDE

- Izabrala sam Los Anđeles i čuvenu teretanu Gold gym. Tu radim kao personalni trener i obavljam svoje treninge. Pripremam se za takmičenja i konačno mogu reći da se osećam kao kod kuće.

- Radim kao personalni trener, imala sam priliku da sarađujem s poznatim ličnostima, pogotovo što u Los Anđelesu kao centru filmske industrije poznate ličnosti gotovo svakodnevno možete sresti na ulici.

- Jedna od glumica i pevačica s kojom sam radila kao deo njenog trenerskog tima je i Anđelika Vale, proslavljena ulogom Ružne Beti... Pored trenerskog posla, odlazim redovno i na kastinge koje mi bukira moj agent Debi Harison. Najviše vremena van treninga posvećujem radu s fotografima kao fitnes model, za različite potrebe (magazine, promocije, reklame....).

NI ARNOLD NIJE OSTAO RAVNODUŠAN NA IZGLED SRPKINJE

Fenomenalno izvajano telo nije ostavilo ravnodušnim ni zvezdu američkih filmova i legendu bodiblidinga Arnolda Švarcenegera, koji je prilikom posete čuvenoj teretani Gold Gym pokazivao Bojani određene vežbe za razvoj nogu i zadnjeg dela tela.

- Velika privilegija i zadovoljstvo. Zvanično sam ga upoznala na čuvenom takmičenju koje nosi njegovo ime Arnold Klasik, čiji je promoter.

- Kao vicešampionki mi se ukazala ta velika čast i šansa 2010 godine. Ovog puta je sve bilo pod drugačijim okolnostima. Snimali smo reklamu koja se prikazivala tokom jednog od najvećih spektakla godine - Superbola. Snimanje je obavljano u čuvenom Gold's gym Venice.

-  Kao što se vidi na snimku, koji je napravio inkognito moj trener Erik Di Laurio, on me savetovao kako da unapredim glutealne mišiće određenim vežbama.

Video: Youtube/ Eric DiLaurio

KAO KLINKA BILA ZALJUBLJENA U TERMINATORA

- Pošto je Arnold poznat kao veliki ljubitelj ženskog roda, možete da pretpostavite kakav mi je komentar uputio na račun izgleda! Na kraju, jedina sam dobila od njega na poklon proteinsku čokoladicu posle snimanja kadra - otkriva naša šampionka u bodi fitnesu.

- Pošto je tu bio i njegov prijatelj ispričala sam mu detalj iz svog detinjstva, kad sam iz nepoznatog razloga bila totalno zaljubljena zaslepljujuće u Arnolda.

- Pogotovo je ta "ljubav"kulminirala posle odgledanog filma "Trkač". Nikada nisam mogla ni pretpostaviti da će posle toliko godina doći trenutak da imam šansu da s tim istim Arnoldom učestvujem u snimanju reklame.

- Prelep i nestvaran osećaj kad snovi počnu da se ostvaruju. Ali, prava reakcija stiže tek posle, kad sam odgledala prve video-snimke i fotografije. Onda ti kroz glavu prolaze misli i osećaj oduševljenja, sreće i zadovoljstva. Vauu.. Pa to je Arnold! - kaže Bojana.

MUŠKARCI JOJ GOVORE DA LIČI NA PAMELU ANDERSON

Kad je vide onako lepu i plavu, muškarci prosto ne mogu, a da se ne okrenu za njom. Koliko su joj samo puta rekli da liči na Pamelu Anderson.

- Rekli su mi to mnogo puta i da ličim na Madonu, zbog visine i kose takođe, telesne građe, muskulature, kao i mladeža iznad usne na istom mestu - objašnjava Bojana i dodaje kako muškarci reaguju kad je vide.

- Uglavnom imaju pretpostavku da sam sportista... Često pitaju da li se bavim gimnastikom ili atletikom, a u SAD gde je Fitnes dosta popularniji sport nego  u Srbiji, često direktno pitaju da li sam takmičar u fitnesu. Razvojem i napretkom socijalnih mreža, medija vrlo često me prepoznaju u teretani, na ulici ili nekom javnom mestu i događaju. Reakcije su iznenađujuće pozitivne.

OD TEŽINA KOJE DIŽE ZASTAJE DAH

Za kraj, Bojana otkriva koje težine diže. To ne mogu ni neki muškarci, s obzirom na njenu visinu i težinu (158cm i 50 kilograma).

- Iz čučnja maksimalno podižem  100 kilograma (jedno max ponavljanje), iz mrtvog dizanja mogu čak 110 kilograma, a iz benč presa 70 kilograma - kaže Bojana.

Uživajte u galeriji slika prelepe Srpkinje:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA