MURINJO ŽALI ILI SE ŠALI? Mata, izvini što ti nisam dao da igraš

- Huan je šampion, teško mu je, a i meni je teško palo što nisam mogao da ga sprečim da ode u Junajted - rekao je trener Čelsija

  • 0

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo je po završetku zimskog prelaznog roka izjavio da je veoma tužan zbog toga što nije mogao da zadrži Huana Matu u Čelsiju.

Trener "plavaca" je na iznenađenje svih veoma emotivno govorio o sjajnom Špancu koji nije bio zadovoljan na "Stamford Bridžu", jer je imao malu minutažu i nije igrao na poziciji koja mu odgovara:

- Žao mi je što Matu nisam učinio boljim igračem. Možda je za njega novost što nije bio prva opcija mog tima, to mu je sigurno teško palo, ali ga je kao čoveka i fudbalera ojačalo. Mada, pošteno govoreći, nisam mu dao ništa! I žao mi je zbog toga što sam ga tereo da igra na poziciji na kojoj se ne oseća komotno. Neke utakmice na tom mestu je odigrao dobro. Huan je šampion, teško mu je, a i meni je teško palo što nisam mogao da ga sprečim da ode u Junajted - izjavio je Murinjo.

Podsećamo, sjajni vezista će svoju sreću pokušati da pronađe u Mančester Junajtedu u koji je prešao za rekordnih 37 miliona funti i time postao najskuplji igrač u istoriji koji je stigao u tabor "crvenih đavola".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA