POKAJANJE: Van Persi se na leto vraća u Arsenal? (VIDEO)

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl" fenomenalni holandski napadač bi mogao na leto da se vrati kod Arsena Vengera. Razlog leži u tome što je Van Persi nezadovljan Dejvidom Mojesom u svim pogledima

  • 0

Šokantna vest stiže iz Engleske: Robin van Persi bi na leto mogao da se vrati na "Emirejts"!

Kako piše britanski "Dejli Mejl", holandski napadač je nezadovoljan u Mančester junajtedu i to iz više razloga. Osim toga što mu se ne sviđa što je Vejn Runi dosta favorizovan u odnosu na njega, najboljem strelcu Premijer lige prošle sezone se ne sviđaju potezi koje povlači trener "crvenih đavola", Dejvid Mojes.

Mojes je nedavno optustio sve pomoćnike ser Aleksa Fergusona, a to je naročito razočaralo Van Persija. Na sve to se nadodaju i privatni razlozi, jer je porodica Holanđanina nostalgična za Londonom, pa ova nemoguća transfer bomba bi ipak mogla da dobije epitet realne.

Potpisnik ovog teksta je čuveni Rob Šeparda, čije insajderske informacije se vrlo često ispostave kao tačne. Arsen Venger bi sigurno voleo da ponovo sarađuje sa odličnim napadačem, ali je veliko pitanje kako bi navijači reagovali na eventualni povratak Van Persija u tabor Arsenal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA