Mijailović na meti bugarskog tima!

Višestruki šampion Bugarske na kraju sezone ostaje bez standardnog levog beka i mogao bi da pokuša da dovede defanzivca crveno-belih kao slobodnog igrača

  • 4

Nikola Mijailović jedan od standardnih prvotimaca Crvene zvezde mogao bi na leto da po drugi put napusti redove crveno-belih i pređe u Levski iz Sofije. Kako prenose bugarski mediji, njegove usluge su ponuđene ovoj ekipi od strane pojedinih menadžera, a pošto njemu u junu ističe ugovor sa timom sa Marakane, stigao bi u glavni grad Bugarske kao slobodan igrač.

Levski će na kraju sezone ostati bez standardnog levog beka i želeo bi da dovede nekoga ko će svojim iskustvom pomoći ekipi poput Mijailovića. Defanzivac, koji je bio član mlade reprezentacije Srbije koja je igrala finale Evropskog prvenstva 2004. godine, ima iza sebe iskustvo igranja u najjačoj ligi Poljske i Rusije.

Sada je samo pitanje kako će reagovati čelnici Zvezde koji se sigurno neće tako lako odreći jednog od stubova tima i igrača koji bi trebalo da pomogne mladim momcima da stasaju u fudbalere.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZT ILI MUDO!

    2. februar 2014 | 19:25

    Ne idi nikako ti si kostur ekipe

  • E breee

    2. februar 2014 | 18:46

    Ako imaju mozga nece ga dati...

  • Zoki

    2. februar 2014 | 17:25

    Idi Dzoni uzmi neki dinar, odigraj jednu sezonu u evro ligi i onda se oprosti od fudbala ili se ponovo vrati ... za tebe ce uvek mesta biti u truloj zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA