Juve pokazao Interu zašto je gazda Serije A, debakl Napolija (VIDEO)

Aktuelni šampion Italije bez većih roblema savladao Inter rezultatom 3:1 dok je Napoli doživeo potpunu blamažu u Bergamu

  • 1

Ne može se protiv Juventusa! Pobedom protiv Intera rezultatom 3:1 ''bjankoneri'' su na idealan način svima pokazali da su neprikosnoveni lideri Serije A.

Već na početku meča Lihtštajner je iskoristio maestralnu asistencij Pirla i načeo gol koji je čuvao Samir Handanović, a Kjelini i Vidal su potvrdili da 26 razlike između ova dva rivala nije slučajnost.

Uspeli su ''neroazuri'' donekle da osvetlaju obraz golom Rolanda u 72. minutu, ali to je bilo sve od tima za koji je od početka igrao srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović. Međutim, Kuzma nije ni bleda senka igrača koji je ranije žario i palio.

Šta se dešava sa Napolijem u poslednjih nekoliko kola? Ekipa koja je igrala odlično na početku sezone sada je jedva prepoznatljiva. Posle dva nerešena rezultata zaredom, kada su se spašavali poraza, sada nisu uspeli, pošto su deklasirani na gostovanju u Atalanti 3:0. Roma, zbog preobilnih padavina u glavnom gradu, nije mogla da odigra meč protiv Parme.

Fudbaleri iz Napulja su doživeli pravi debakl u Atalanti, a njihov dželat bio je Herman Denis koji je sa dva gola i asistencijom potopio sve nade izabranika Rafaela Beniteza da bi mogli posle 0:0 na poluvremenu, da u drugih 45 minuta ostvare pobedu. Argentinac je odmah po povratku sa pauze savladao Pepea Reinu za vođstvo domaćina.

Petnaestak minuta kasnije ista situacija, ponovo je španski golman morao da vadi loptu iz mreže posle udarca Denisa, da bi potpunu katastrofu gostiju potvrdio Moralez u 70. minutu, a na asistenciju strelca prva dva gola. Očigledno još dugo će ovaj gaučos biti u mislima i morama Beniteza i njegovih igrača.

Drugoplasirana Roma je trebalo na "Olimpiku" trebalo da dočeka Parmu, ali je utakmica morala da bude odložena usled velike natopljenosti terena i ogromne količine kiše koja se sručila na glavni grad Italije. Meč je odložen do daljnjeg i ne zna se kada će se odigrati.

Gradski rival "vučice", Lacio nastavio je da igra po principu jedan remi, jedna pobeda, tako je ovog vikenda na red došao trijumf, a žrtva su bili fudbaleri Kjeva, koji su morali da napuste svoj "Bentegodi" pognute glave. Antonio Kandreva je na samom početku doneo prednost nebo-plavima, da bi 20 minuta pre kraja Keita potvrdio pobedu gostiju iz Rima.

Serija A, 22. kolo:

Subota

Kaljari – Udineze 1:0

Bolonja – Fiorentina 0:2

Milan – Torino 1:1

Nedelja

Sasuolo – Verona 1:2

(Floro 90+2 - Manfredini 50(a.g.), Toni 86)

Kjevo – Lacio 0:2

(Kandreva 6, Keita 70)

Katanija – Livorno 3:3

(Bergezio 61, Barientos 75, Almiron 88 - Emeghara 50, 77, Paulinjo 71)

Atalanta – Napoli 3:0

(Denis 47, 64, Moralez 70)

Roma – Parma odloženo

Juventus – Inter 3:1

(Lihtštajner 15, Kjelini 47, Vidal 55 - Rolando 72)

Ponedeljak

Đenova – Sampdorija 20,45

Tabela: Juventus 59, Roma 50 (-1), Napoli 44, Fiorentina 41, Inter 33… Sasuolo 17, Livorno 17, Katanija 15.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cupko

    2. februar 2014 | 23:27

    Najlepse je kada crno-beli Juventus "prebije"mali Inter,ulepsaju mi ne vece,nego sedmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA