Bivši napadač Junajteda u Voždovcu (FOTO)

Luj Saha, penzionisani napadač mnogih premijerligaških klubova, ali i najvećeg Mančester junajteda, stigao među ''zmajeve'' kako bi ugovorio poslovnu saradnju s obzirom na to da se bavi menadžerskim poslom

  • 2

Nekadašnji francuski reprezentativac, Luj Saha našao se neočekivano u prostorijama fudbalskog kluba Voždovac, gde se slikao sa dresom ekipe na kome je bilo napisano njegovo prezime iznad broja osam.

Međutim, ukoliko su se mnogi poradovali da bi jedno poznato fudbalsko ime moglo da zaduži opremu ovog superligaša, prevarili su se, jer je Francuz bio samo u poseti klubu.

Bivši fudbaler Fulama i Mančester junajteda okačio je kopačke o klin letos, ali je ostao u fudbalskim vodama i počeće da radi kao menadžer. Zbog posla je i doputovao u Beograd i iskoristio je priliku da poseti sedište Voždovca. Kako je objavljeno na sajtu ovog tima, razlozi posete su bili prijateljski, ali i poslovni, pošti je najavljena mogućnost nekakve vrste saradnje u budućnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA