DANILOVIĆ: Plašim se da će cepati postere Saleta Đorđevića ako reprezentaciji ne krene dobro!

- Plašim se nas kao naroda, jedva čekamo nečiji neuspeh i nemamo apsolutno poštovanje ni prema kome, osim prema mrtvima, a i to traje kratko - kaže proslavljeni reprezentativac i direktor Partizana

  • 19

Predsednik KK Partizan, Predrag Danilović, poželeo je mnogo sreće selektoru Srbije i svom velikom prijatelju Aleksandru Đorđeviću, ali je izrazio strah da će "Sale nacionale" biti žrtvovan ako "orlovi" ne urade ništa na SP u Španiji.

On je istakao da nismo više velesila i da treba da s dosta rezerve, ali i optimizma gledamo na rezultate naših košarkaša.

- Saletu želim mnogo sreće, dobri smo prijatelji i dan danas. Ima autoritet kojim bi trebalo da uvede neke normalne staze ponašanje igrača koji su odbijali poziv. Iskreno se nadam da će doći do toga - rekao je Danilović za "Naše novine".

- Jedino se plašim nas kao naroda. Mi jedva čekamo nečiji neuspeh, nemamo poštovanje ni prema kome, osim prema mrtvima, a i to kratko traje.

- Plašim se da od tog početnog entuzijazma ne postane najgori trener na svetu. Da pri prvim slabijim rezultatima, ako dođu, a normalni  su, ne dođe do cepanja postera Saše Đorđevića. Kao što pokušavaju sa svim ljudima koji su nešto postigli u životu, jer mi smo takvi.

- Jedino što mogu da mu savetujem, s pozicije iskusnijeg, jeste da ne zaboravi da više nije igrač - poručio je Danilović.

Podsetimo, predsednik Partizana je pre nekoliko dana poručio svim dušebrižnicima da će uprkos problemima srpski šampion opstati i da ne treba da brinu o povredama njihovih igrača.

Takođe, srpski i regionalni šampion pregovara s iskusnim NBA igračem Sašom Pavlovićem, što je on potvrdio u izjavi za Telegraf.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. februar 2014 | 10:47

    Stvarno ste dno dna,pljujete coveka koji je dao Srbiji i nasem narodu puno vise nego sto su ovi vasi pokrali i upropastili !! Kada legenda prica treba da cutite i stojite mirno !!! Partizan-MIT ili cudo !!!!

  • Ironija

    3. februar 2014 | 10:54

    Rece covek, 'jedino se plasim nas kao naroda'! I evo prva tri - cetiri pljuju Predraga Danilovica, verovatno balavci koji nisu ni bili rodjeni kada su nam iz Amerike doneli zlato! Kada je Danilovic svojim ulazima i vanzemaljskim potezima dizao ekipu i vodio nas do zlata. Kao sto njega pljuju sada tako ce i Djordjevica. Lepo je rekao Predrag.. iz nas izbija pakost i zavidnost! Samo mi, kao pojedinci, ne shvatamo to dok nam neko ne objasni i ne nacrta. A i tom koji nam kaze recicemo da seere, jer mi smo takvi. Zadrti i primitivni, ne privatamo pogrde, a hvalu prihvatamo otvorenim srcem, rastemo u hvalospevima. Kritiku ne prihvatamo, jer mi sve znamo... Ne menjajte svet, vec sami sebe!

  • Dača

    3. februar 2014 | 10:44

    Nevernici napunjeni su vam uši zato što nemate svoju reč svoje mišljenje ne znate da razlikujete izmedju dobrog i zla toliko ste naivni a zli. Slušajte dobro da budeš zvezda kao Danilović kao prvo moraš biti veliki čovek korektan sa velikom dobro namernom željom prema drugima i takvi ljudi znaju da se bore i da postanu zvezde a vi tu podržavate one zlotvore kojima uspesi ne pašu koji su siromašni u srcu i duši a što je najgore i glavi zbog takvih ste i vi koji ne shvatate neke stvari a vi novinari ja bih sve negativne naslove komentare koje stvaraju mržnju izmedju naroda izbacio i srbija bih bila složnia žalosno je to da se za novac sve radi pa čak medjusobno uništavamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA