ZALET ZA SOČI: Ignjatovićeva druga u Kranjskoj Gori!

Srpska skijašica je potvrdila dobru formu pred početak Zimskih olimpijskih igara ostvarivši rezultat od 2:07,89 minuta u veleslalomu

  • 3

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović postigla je vredan uspeh osvojivši danas drugo mesto na FIS trci veleslaloma u Kranjskoj Gori ukupnim rezultatom od 2:07,89 minuta.

Brža od nje bila je samo Slovenka Ana Drev, koja već ima zavidan staž i nekoliko top 10 plasmana u Svetskom kupu. U veoma jakoj konkurenciji Ignjatovićeva je zaostala 1,45 sekundi iza pobednice, dok je trećeplasirana Slovakinja Petra Vlhova imala zaostatak od 1,57 sekundi.

Dobar rezultat srpske skijašice u Kranjskoj Gori predstavlja ohrabrenje pred nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, koje startuju 7. februara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brka79

    4. februar 2014 | 22:52

    Svaka čast Nevena. Samo napred!!!

  • penzioner

    5. februar 2014 | 00:13

    Ni ovaj put necemo dobiti medalju. Ovi mladi danas nece da uloze trud i vreme u sport. Samo vole da hodaju i da se drogiraju. Da postoji neki sport u vim prethodno pomenutim disciplinama bili bi prvi u svetu.

  • Miloš

    4. februar 2014 | 21:20

    Svaka čast, jedino što su sve top skijašice već u Sočiju, zato je Nevena i napravila takav rezultat, u svakom slučaju sve pohvale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA