VUJOŠEVIĆ: Reagovao sam u afektu! Kinzi je igrao povređen

Šef stručnog štaba crno-belih, nakon poraza svog tima od zagrebačkog kluba, smatra da su kratka klupa i prazni minuti tokom meča kumovali tome da njegovi izabranici ne ostvare novu pobedu u regionalnom takmičenju, ali veruje u bolje dane

  • 8

Trener  Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza u Zagrebu da je pobeda Cibone zaslužena, a da su njegovi izabranici igrali sa oscilacijama. Crno-beli su u dvorani "Dražen Petrović" izgubili od domaće Cibone rezultatom 80:76, u poslednjoj utakmici regionalne Jadranske lige, a Vujošević je zaradio isključenje u 4. minutu.

- Svakome se desi ono što mu priliči. U toj situaciji sam reagovao u afektu. Bila su dva, a ne jedan faul. Međutim, bolje bi bilo da su sudija uvek tako stroge, a ne samo prema trenerima - istakao je Vujošević i nastavio:

- Pobeda Cibone je zaslužena. Mi smo tokom utakmice dosta oscilirali, a sa takvim oscilacijama i praznim minutima nije najbolji momenat za predstavljanje i pobedu u Zagrebu. Bilo je i dobrih momenata, Partizan je mogao da dobije utakmicu, ali nije - rekao je Vujošević, dodajući da crno-beli imaju mnogo problema u neverovatno zgusnutom kalendaru takmičenja:

- Ovo je 33. utakmica koju je odigrala ekipa u ovom sastavu. Te utakmice su u principu iznela trojica, četvorica igrača i dosta su se potrošili, došlo je i do povreda. Za nas je zaista veliki hendikep povreda Dragana Milosavljevića, ne samo što nije prisutan na utakmici, nego ni u svlačionici ili treningu.

- Uz to i Tepiću se desila lakša povreda, upravo je on trebalo da pomogne da se na spoljnim pozicijama rasterete Bogdanović, Milosavljević i Kinzi, pa je i njegov izostanak stvarno hendikep. U svim tim okolnostima veliki deo tima je dao maksimum, Kinzi je igrao i sa povredom skočnog zgloba - kazao je strateg Partizana.

- Pošto treba računati i na duže staze, pa i to da će neki igrači da se vrate u sastav i da ćemo se osvežiti, u slučaju istog broja bodova u međusobnim susretima sa Cibonom odbranili smo tih devet razlike. To nije bila osnovna ideja, ipak podsvesno to je isto jedan cilj za koji smo se u ovom našem trenutku borili - istakao je Vujošević.

Partizan u 20. kolu Jadranske lige dočekuje 16. februara ekipu Širokog.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penzioner

    5. februar 2014 | 00:18

    Ovog importa i divljaka treba vratiti nazad.

  • Novi svetski poredak

    5. februar 2014 | 01:56

    Pedagog i nacitani ljubitelj umetnickih slika je jos jednom pokazao da je najveci psovac i neandertalac.Dobiti iskljucenje i ostaviti mladu ekipu bez trenera je stvarno inteligentno.Svaka vam cast g. Vujosevicu.

  • Ivanjica

    5. februar 2014 | 08:39

    Vujoševiću! Pred sledeću utakmicu obavezno da popiješ svoj "lekić". Ne brukaj te momke koje "treniraš".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA