ĆIRO BLAŽEVIĆ: Ivan Stambolić je hteo da me dovede u Zvezdu!

Hrvatski stručnjak, pred duel sa Crvenom zvezdom, istakao da je bio na pragu dolaska na ''Marakanu'', ali su se nameri Stambolića usprotivili Džajić i Cvetković koji , po njemu, jedini nisu slušali političare

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 14.00 časova igraju prijateljski meč sa Slobodom iz Tuzle koju sa klupe odnedavno predvodi legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević.

Međutim, za Ćiru, kojeg je u Zvezdu hteo da donese pokojni jugoslovenski političar Ivan Stambolić, ali nisu dali Džajić i Cvetković, ovaj meč je sve, samo ne kontrolni.

- Kakav kontrolni meč, to je internacionalna utakmica. S nestrpljenjem očekujem tekmu. Velike su to emocije. Jedva čekam da vidim Džaju - rekao je Blažević za Žurnal i dodao:

- Džaja i ja smo kao braća. Nikada između nas nije bilo foliranja, iako se, kada je trebalo da dođem u Zvezdu, digao na ''zadnje noge'' i sa Cveletom stopirao moj dolazak. Mene je u Zvezdu hteo da dovede Stambolić, međutim, jedino oni nisu slušali političare.

Svestan je Blažević da će njegovi igrači imati tremu kada istrče na teren protiv, prema Ćiri, evropskog prvaka, a na konstataciju novinara da je to bilo pre 23 godine, rekao je:

- E, šta ću s vama novinarima. Jednom prvak, uvek šampion. I, to ne čaršije ili države već Evrope. Tu referencu nema nijedan klub u regionu i neće više ni imati - istakao je Ćiro Blažević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marketing

    5. februar 2014 | 11:17

    Ciro uvek si bio blesav ali sad po stare dane ga bas pretera.Penzija

  • миле

    5. februar 2014 | 11:34

    Bolje kaži kako su te ispalili da im pošalješ Prosinečkog!

  • XXXX

    5. februar 2014 | 11:14

    Al čovek voli da bude u dnevnoj stampi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA