Ćurčić i Troicki ispratili Partizan u Antaliju (FOTO)

Crno-beli fudbaleri krenuli na drugi deo priprema, a srećan put su im poželeli i selektor mlade reprezentacije Srbije, kao i suspendovani srpski teniser

  • 0

Nasmejani zbog ubedljive pobede nad Hajdukom sa Liona (4:0), fudbaleri Partizana otputovali su u Antaliju na drugi deo priprema, a srećan put su im poželeli selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić i srpski teniser Viktor Troicki, inače veliki navijač crno-belih.

Posle četiri dana u Beogradu, crno-beli su se ponovo zaputili u Belek gde će ostati do 15. februara i u tom periodu će odigrati pet pripremnih mečeva.

- 8.2.2014. Ružomberok;

- 9.2.2014. Sarajevo;

- 11.2.2014. Maribor;

- 12.2. 2014. Rabotnički;

- 14.2.2014. Šahtjor Donjeck;

 

Za razliku od prvog dela priprema, u avionu se neće naći Miloš Jojić, koji je pojačao Borusiju iz Dortmunda, kao i Georgijević i Ljujić koji su vraćeni u tim Teleoptika. Međutim, tu je defanzivac Miloš Ostojić koji se oporavio od povrede.

Spisak putnika:

Golmani: Živković Živko, Petrović Nikola i Lukač Milan.

Odbrana: Volkov Vladimir, Vulićević Miroslav, Petrović Nemanja, Stanković Vojislav, Aksentijević Nikola, Trajković Branislav, Obradović Milan, Gulan Nikola, Ivković Saša, Ostojić Miloš.

Vezni red: Luka Predrag, Brašanac Darko, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Malbašić Filip, Ninković Nikola, Živković Andrija i Pantić Danilo.

Napad: Beko Fofana, Škuletić Petar, Lazović Danko.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA