Ronaldo kažnjen sa tri meča, ali igra protiv Atletika!

Dobitnik Zlatne lopte za 2013. godinu neće moći da pomogne svom timu u naredna tri meča u Primeri, al će igrati protiv gradskog rivala u polufinalu Kupa

  • 1

Napadač Real iz Madrida Portugalac Kristijano Ronaldo kažnjen je sa tri utakmice neigranja zbog isključenja na prvenstvenoj utakmici protiv Atletik Bilbaa u nedelju.

Takmičarska komisija Španske fudbalske federacije suspendovala je zbog crvenog kartona Ronalda jednom utakmicom, a sa još dve je kažnjen zbog neprimerenog gesta prilikom napuštanja terena, odnosno zbog nepoštovanja sudija.

Ronaldo je dobio crveni karton u 75. minutu prvenstvene utakmice protiv Atletik Bilbaa, koja je završena nerešeno - 1:1, nakon što je odgurnuo Andera Ituraspea. Međutim, i dalje se podstavlja pitanje da li je fudbaler Bilbaa odglumio da je odgurnut ili ne?

Osvajač Zlatne lopte neće igrati u mečevima protiv Viljareala, Hetafea i Elčea dok će se naći u sastavu na meču protiv gradskog rivala Atletika u Kupu, koji je na programu u sredu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    5. februar 2014 | 23:22

    Secam se igraca iz Reala koji je nosio broj 7, bio kapiten i ni jednom nije dobio crveni karton u svojoj karijeri, Raul Blanco Gonzales.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA